MIMIK - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

dymas
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Fajnie że jesteś :)

peace
"Jeżeli nie potrafisz czegoś zrobić siłą, to znaczy że przyłożyłeś jej za mało"
PKO
adam77
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mimik kurde wracaj szybko do zdrowia i dobrze, że już możesz truchtać. Pamiętaj powoli :oczko:
Zdrowia chopie
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Łelkombek, że tak zagranicznie powiem :)

I w ogóle to nie do końca rozumiem związek między leżeniem i obżeraniem się, a anoreksją... Bulimią owszem, ale nie podejrzewam Cię o to ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Cierpliwości, zdrówka, a potem..Walka :spoko:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Dawid79
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34'01''

Nieprzeczytany post

życzę szybkiego powrotu do pełni sił.
komentarze do blogu

życiówki
1000m - 02:47,27
1500m - 04:22,6
3000m - 09:35,1
5k - 16:40
na 10km - 34:01
półmaraton 01:31:48
1/8 IM - 01:14:34
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

dzięki wszystkim! również życze Wam zdrowia! oj tak Gife cierpliwość się przyda. Jeszcze muszę się wstrzymać nawet z powolnym i krótkim truchtem, dopóki nie przejdę rehabilitacji i badań.. tak rzekła wczoraj pani neurolog..
I w ogóle to nie do końca rozumiem związek między leżeniem i obżeraniem się, a anoreksją... Bulimią owszem, ale nie podejrzewam Cię o to ;)
ja też nie rozumie :ech: przed kontuzjami ważyłem 65kg, a teraz 63 kg .. chyba mi to wszystko bokiem wyłazi ;)
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Mimik,
dużo zdrówa i cierpliwości przy powrocie do biegania (mnie zawsze krew zalewa, jak widzę te tętna zaraz po powrocie).
;D
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pardita pisze:Mimik,
dużo zdrówa i cierpliwości przy powrocie do biegania (mnie zawsze krew zalewa, jak widzę te tętna zaraz po powrocie).
;D
Dzięki Parditko! Przyda się to zdrowie!

Na razie nie ciekawie z tym kręgosłupem.. Póki co zaczynam sobie powoli wybijać z głowy bieganie, choć serce mówi co innego :smutek: Dzisiaj zrobiłem sobie rezonans magnetyczny. Niestety wcześniej ani lekarz rodzinny, mając pierwsze badanie RTG i jak byk tam napisane podejrzenie dyskopatii, ani tydzień temu pani neurolog z przychodni nie powiedzieli mi, że koniecznie powinienem zrobić badanie MR albo TK.. Ale jakoś do tego sam doszedłem, bo teraz cały czas studiuję internet i tylko o tym czytam, chyba zwariuję.. Niestety mam przepuklinę na jednym dysku, nie wiem jak ocenić jej wielkość. Szukam jakiegoś dobrego neurologa we Wrocku i na dniach, mam zamiar się wybrać na jakąś prywatna wizytę, chcę żeby mi powiedział coś więcej i powiedział co dalej robić, bo po tym rezonansie widać już wszystko.
Awatar użytkownika
już tu byłam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mimiku, trzymam za Ciebie kciuki bardzo bardzo mocno !
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam ;)
Awatar użytkownika
ioannahh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:46
Kontakt:

Nieprzeczytany post

mimik, zdrowia! i piona, bo lacze sie w bolu.
Awatar użytkownika
ioannahh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

bidoku, a Ty jak tam teraz? biegasz, nie biegasz?
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ioannahh pisze:bidoku, a Ty jak tam teraz? biegasz, nie biegasz?
ioannahh, nie biegam, zdecydowanie jest to teraz po za jakimkolwiek zasięgiem.

Ten trucht który wykonałem 15 stycznia to był oczywisty błąd, wypadkowa braku wiedzy na temat mojego urazu (dopiero potem zacząłem więcej czytać, zrobiłem MRI) oraz tego, że wtedy brałem dosyć spore dawki leków przeciw bólowych, rozlużniających, przeciwzapalnych i naprawdę razem to biorąc wydawało mi się, że jeszcze tydzień i będzie po problemie, bo prawie nie czułem żadnych dolegliwości. Bardzo mocno się wtedy myliłem.
Od ponad tygodnia nie biorę leków. Objawy ujawniły się od razu. MRI wykazało to co miało wykazać. Tak naprawdę to dopiero początek drogi, z wielką niewiadomą jak to się skończy i kiedy. Nie da się teraz tego przewidzieć.
Pocieszam się tym, że objawy nie są takie silne. Jak się dobrze wyleżę to bólu prawie nie ma, a i rwa kulszowa odzywa się bardzo delikatnie, albo w ogóle. Jakoś da się żyć, po warunkiem że dużo leżę, unikam siedzenia, nie przebywam zbyt długo w pozycji stojącej. Spacer 2x 30minut w ciągu dnia, nie ma problemu. Ale żadnego więcej wysiłku.
Jak byłem we Wrocku na tym MRI, czyli 2x45minut siedzenia w samochodzie, potem tam na miejscu czekanie pół godziny (stanie, chodzenie, siedzenie), sam zabieg 15 minut, to przyznam, że ból i rwa kulszowa trochę mi dokuczyły. Ale potem parę godzin leżenia i spokój. Czyli nie jest zle, ale do jakieś akceptowalnej normy daleko.. Pozdro!
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mimik duzo cierpliwości życzę i wiary w to ze sie uda musi sie udać ale najważniejsza jest głowa i twoje nastawienie
Rok temu miałem problemy z kolanem potem problemy ze stopa, nie mogłem jej podnosić myśle sobie tragedia kolano boli stopa bezwladna okazało sie ze moze być jeszcze gorzej w drugiej nodze pojawił sie straszny bol piszczela nie mogłem chodzić nie mówiąc już o bieganiu załamany byłem strasznie , ale jakoś udało sie wyjść z tego gowna i w lato latalem już po 500 km miesieczNie
Takze wiara wiara u jeszcze raz wiara w to ze musi być dobrze do tego zalecane cwiczenia i w lato bedziesz robił zyciowki czego ci szczerze życzę
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
Awatar użytkownika
ioannahh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ech, trzymaj sie mocno i wracaj do zdrowia!
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ojej, Mimik, to naprawdę poważnie się zrobiło. Tym bardziej mocno trzymamy kciuki za powrót do zdrowia!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ