No toś my się popisali chłopaki już przed maratonem...markerami.

I o to chodziło.Adaś czekał do końca.Oczywiście Mickiewicz.

Hurra, jestem maratończykiem.

Udało mi się ukończyć Cracovia Maraton.I to w dobrej formie,co wszyscy na około potwierdzają .Czas co prawda nie mam rewelacyjny,ale jak na debiutanta nie oto mi chodziło.Wynik nieoficjalny według mojego Polara to 4:31.30.Miałem zamiar złamać 4 godziny,niestety nie udało się.Jedynie czym mogę się pochwalic,to że w zasadzie cały dystans biegłem ani razu nie maszerując.Trzymałem cały czas zaplanowane tętno w czym pomógł mi monitor pracy serca.Dostałem na mecie w nagrodę medal,kwiatek od kochanej żony oraz puchar...piwa(oczywiście w domu)

Upał i parne powietrze dał się trochę we znaki, zwłaszcza na bulwarach wiślanych,ale poza tym było rewelacyjnie.Poznaliśmy się z forumowiczami i nie tylko.Długi czas miałem okazję biec w towarzystwie Janusza Majewskiego z Chicago.Bardzo sympatyczny i miły człowiek.Obiecał mi na pamiatkę pocztówkę z Chicago Maratonu jako że pierwszy raz startuję.Niestety nie udało sie spotkać z nim po maratonie. Szkoda jeszcze,że nie dało się go zwerbować na Forum.
Reszta wrażeń w poniedziałek.Jutro odpoczywam z rodziną na łonie natury.
Pozdrawiam wszystkich, szczególnie forumowiczów startujących w Krakowie.
Specjalne pozdrowienia i ukłony dla Ryszarda za cenne wskazówki i rabat na nowy Polar.Dziekujemy za zaproszenie do firmy,ale spieszyło nam się do domu,ponieważ córeczka była trochę zmęczona mnóstwem wrażeń z grodu Kraka.O nowym szkiełku do Smart EDGE żona pamięta i kiedyś przy innej okazji wstąpimy na Czarnowiejską.

PS.Kręcili materiał z naszą grupą forumowiczów w TVN 24.

(Edited by Mariusz at 7:08 pm on May 11, 2002)