W sklepie którym kupuję jest promocja na koszulki, są tam też te które kupiłam na wiosnę do biegania i jestem z nich bardzo zadowolona Craft Active Run Tee teraz po 49 zł i Craft Active Run Tee with mesh po 56 zł.
Co mi się bardzo spodobało w tych koszulkach, na wyprawę rowerową wzięłam ze sobą koszulki Active Run, fajne bo w żywych kolorach i jest się widocznym. Oczywiście pogoda była jaka była i kilkakrotnie jechałam w mniejszym lub większym deszczu, koszulki schną błyskawicznie, tak więc nie było problemu z wrzuceniem takiej upapranej do torby. Wróciłam po 2 tygodniach z totalnie zabrudzonymi, zabłoconymi koszulkami i myślałam ,że już nic z nich nie będzie. Wyprałam i są jak nowe, ani śladu plam z dróg asfaltowych, czyli takich który trudno sprać. Z bawełnianymi koszulkami był problem. Ogólnie bardzo spasowała mi odzież tej marki, nie stać mnie na pewne ich ciuchy, ale te które mam, czyli koszulki 3 szt. ( dokupiłam dwie przed wyprawą) legginsy krótkie 1 szt. spodenki krótkie 1 szt. bluza z kapturem 1 szt. całkowicie zaspokoiły moje wybryki sportowe od kwietnia do teraz. Obecnie muszę dokupić coś na jesień, długie legginsy i dobrą bieliznę ale koszulki zawsze są potrzebne.
http://www.hike.pl/mailing/200912/200912.html
I jeszcze pytanie, czy któraś z dziewczyn, lub chłopców (w wersji męskiej), ma może koszulkę
http://www.hike.pl/damska-koszulka-term ... .html?tpl=
bo tak do końca nie wiem czy zdecydować się na "zwykłą" czyli bez tych wstawek, czy jednak lepiej z wstawkami.
Zakup ma być na - bieganie w okresie jesieni, a zimą na biegówki, czy będzie odpowiednia na zimę ?
Pozdrowienia
Daria
Koszulki do biegania - ale tylko dla dziewczyn :)
-
- Zaprawiony W Bojach
powinno być: w sklepie dla którego pracuję...
a tak: niesmak.
a tak: niesmak.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
NIe nie miałam nigdy takiej koszulki. Całkiem fajnie wyglądają.