koszulka do biegania w Lidl
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzisiaj kupiłem skarpetki biegowe w Lidlu za 11,99 i zdążyłem w nich dzisiaj zrobic 10 km. Jakość wykonania jest przyzwoita, żadnych odstających nitek, szwy na swoich miejscach. Po przesiadce z bawełnianych skarpet czuję, że moja stopa oddycha i nie jest narażona na pęcherze. Wydaję mi się jednak że to samo bym czuł w jakichkolwiek skarpetkach z syntetyków :D
-
- Rozgrzewający Się
Ja również odwiedziłem dziś Lidl i zakupiłem sobie koszulkę, skarpetki i getry! Jak dla mnie to rzeczy są super szczegulnie jestem zadowolony z koszulki (tej niebieskiej dla wtajemniczonych :P)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A testował ktoś te krótkie leginsy z lidla? W długich biegałem zimą, ale zakładałem na nie krótkie spodenki, jakos nie mogę się przełamać do krótkich.
Kupiłem skarpetki, niby stope mam 44-44,5 a kupiłem rozmiar 45-46 i są w sam raz, jutro zobacze czy stopa się nie grzeje
Kupiłem skarpetki, niby stope mam 44-44,5 a kupiłem rozmiar 45-46 i są w sam raz, jutro zobacze czy stopa się nie grzeje
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
ha ja tez bylam w Lidlu i kupilam podkolanowki
dla siebie i dla Emka. Zobacze jak z ta lidlowska kompresacja na wlasnej skorze

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
a ja kupiłem 2 pary butów 

- kisio
- Zaprawiony W Bojach
Koszulka (ta niebieska) jest rewelacyjna! Pomijając już cenę (2zł taniej niż najtańsza z Deca) to jest po prostu bardzo fajnie zrobiona. To nie dwa kawałki materiału w kształcie litery 'T' zszyte razem. Jest kupa wstawek, jakieś wzorki, solidnie wykończona stójka i zamek, nawet mała kieszonka na klucze. Szkoda, że nie ma w innych kolorach jeszcze :D
Kupiłem jeszcze drugą parę skarpet (od tych do nordic walkingu różnią się napisem 'running' zamiast 'walking' :D ) i wiatrówkę - też całkiem przyjemna, rękawy mam trochę za krótkie ale tak ma wszędzie niestety.
Kupiłem jeszcze drugą parę skarpet (od tych do nordic walkingu różnią się napisem 'running' zamiast 'walking' :D ) i wiatrówkę - też całkiem przyjemna, rękawy mam trochę za krótkie ale tak ma wszędzie niestety.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dziś zrobiłem 11km w tych skarpetkach i wydają się całkiem ok, są wzmocnione tam gdzie bąbel mi się robił a dodatkowo są na tyle przewiewne że noga już mi się tak nie grzeje.
-
- Rozgrzewający Się
Ja mam od wczoraj te krótkie legginsy, ale trochę mi jeszcze za zimno na ich przetestowanie. Przymierzyłem, wydają się ok. Do kompletu do nich mam koszulkę i dobrze się w niej wczoraj biegło.
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
kompresyjne to one nie saBawareczka pisze:ha ja tez bylam w Lidlu i kupilam podkolanowkidla siebie i dla Emka. Zobacze jak z ta lidlowska kompresacja na wlasnej skorze