Maciek - srodstopie komentarze
Moderator: infernal
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:47:45
- Życiówka w maratonie: brak
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Witam, powodzenia życzę. I cierpliwości, bardzo się opłaca. Podchodzisz do sprawy stopniowo, bez szaleństw, powinno się obyć bez nieprzyjemnych przygód. Ja na początek biegałam dłuższe treningi wciąż w amortyzowanych butach, bez nastawiania się na konkretną technikę. Szybko złapałam się na tym, że samo się przestawia na śródstopie na coraz to dłużej.
Rozumiem co piszesz o szoku po wskoczeniu w buty tuż po bieganiu na bosaka. Ja teraz na codzień chodzę w butach "jak boso" tj. płaskie + cieniutka podeszwa. I pierwszy moment po założeniu Hyperspeedów czuję się jak na obcasach.
Rozumiem co piszesz o szoku po wskoczeniu w buty tuż po bieganiu na bosaka. Ja teraz na codzień chodzę w butach "jak boso" tj. płaskie + cieniutka podeszwa. I pierwszy moment po założeniu Hyperspeedów czuję się jak na obcasach.

- kszor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:24
- Życiówka w maratonie: 03:28:44
Witam,
Maciek tak się fajnie składa,że też mieszkam w Reading
.Ale mnie miło zaskoczyłeś,trzeba się kiedyś ustawić na jakieś małe co nie co
.Znaczy bieganie
.
Pozdrawiam
Karol
Maciek tak się fajnie składa,że też mieszkam w Reading

Pozdrawiam
Karol
-
- Dyskutant
pewnie, chetnie
patrzac na Twoje treningi to sie w sam raz nadam na rozgrzewke 

- strasb
- Zaprawiony W Bojach
A dlaczego uważasz, że ma boleć?
A Trail Glove to się pewnie prosi, żeby je gdzieś indziej niż po chodniku przehulać.
A Trail Glove to się pewnie prosi, żeby je gdzieś indziej niż po chodniku przehulać.

-
- Dyskutant
wszedzie pisza ze troche moze bolec, na razie nie przesadzam wiec moze dlatego ...
na razie chce krotsze dystanse pobiegac a do parku mam jakies 1.5km ...
na razie chce krotsze dystanse pobiegac a do parku mam jakies 1.5km ...
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Może boleć, ale nie musi, jak boli tzn. że chce się coś zrobić szybciej niż organizm jest się w stanie zaadaptować. A Ty dokładasz kolejne obciążenia powoli i widać organizm sobie z tym radzi. U mnie było podobnie.
-
- Dyskutant
nie wiem o jaka wkladke chodzi, ale KAZDY ma 1 noge krotsza od drugiej. do 1 cm roznicy to norma, ale i tak pewnie ma to wplyw na postawe.Smiac mi sie chce jak w sklepie przekonuja plastykowa wkladka poprawia postawe - jak ktos ma krotsza noge to moze
a tak swoja droga to pozdrowienia - kiedys sie ustawialismy na wspin na obozowej. lata temu

-
- Dyskutant
hehe pamietem 
wracam do pl niebawem to moze sie ustawimy znow, co prawda nie wspinam sie od jakiegos czasu ale co tam

wracam do pl niebawem to moze sie ustawimy znow, co prawda nie wspinam sie od jakiegos czasu ale co tam