Poznań: Piątkowo, Morasko, Żurawiniec

ilonek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Był tu taki topik, ale chyba zaginal po przeniesieniu forum, wiec odnawiam :)
New Balance but biegowy
joggerpoznan
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hhmmmmm, to mój topik, ponawiam pytanko, czy ktoś byłby chętny potruptać w w/w okolicach ? Szczegóły (godz, dystans itp) do dogadania.
ilonek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

jej... czy to wazne czyj to topik? :P wazne ze jest :) zamiast: "dzieki, ze go zalozylas" piszesz "to moj topik, oddawaj" przeciez nie o to mi chodzilo :grr:

bys chociaz zapytal jak sie mi biega, czy cos... faceci :lalala:
joggerpoznan
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No dobra, dobra, to nieistotne faktycznie :)
W każdym razie jestem nadal otwarty na wspólne truchtanie - pyatnie kiedy Ci pasuje??
ilonek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ja biegam codziennie o 5:30 rano. Staram sie, zeby biec godzine, ale nie sadze, zebys chcial ze mna biegac, bo dosyc wolna jestem. Moze sie to keidys zmieni, w kazdym badz razie na razie jeszcze powolniak jestem. musze sobie zmierzyc ile km w ta godzine robie... a moze lepiej nie, bo sie przeraze i strace motywacje ;)

masz jakas ulubiona stala trase? ja zazwyczaj robie kilka razy kolko: zurawiniec + to bajoro na kampusie morasko - jak biegam sama, no i jakos inaczej, gdy biegam w towarzystwie.
joggerpoznan
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

[quote="ilonek"]ja biegam codziennie o 5:30 rano.
To jest do przeskoczenia - jestem typowym skowronkiem, więc wstawanie nie jest problemem :)

Staram sie, zeby biec godzine, ale nie sadze, zebys chcial ze mna biegac, bo dosyc wolna jestem.

Też nie mam charatkteru speedego Gonzalesa ;)

masz jakas ulubiona stala trase? ja zazwyczaj robie kilka razy kolko: zurawiniec + to bajoro na kampusie morasko

Żuraw chętnie i na ogół - teraz może bardziej obrzeżami, środek to jeszcze bajoro poodwilżowe :(. Bajorko na Morasku za Fizyka jest ok, kaczek jeszcze nie ma, grypa ptasia nie grozi ;)

Może kiedyś zatem o tej 5:30 !! Ja póki co idę się katować na basen :) POłącznie pływ z bieg to dopiero efekt kondycyjny :) !!
ilonek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

szczerze mowiac, to w tym tygodniu przenioslam sie na 7:00 - 8:00, bo mam zajecia popoludniu akurat, a po weekendowej zmianie czasu o 5:30 jest jeszcze srodek nocy :( w zeszlym tygodniu juz switalo o tej porze. Dzisiaj, albo jutro zmierze sobie rowerem ile km w ta godzine pokonuje - ciekawa jestem nawet.

A co do biegania z toba, to dziekuje, ale musialabym byc szalona, zeby umawiac sie z obcym facetem z netu o 5:30 sam na sam w Żurawincu :P
joggerpoznan
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Po pierwsze nie musi być to w środku nocy :hej: , po drugie nie musimy tylko we dwójkę.
Wygląda jednak na to, że z osób truchtających w naszym fyrtlu tylko my tu zaglądamy... :( A szkoda, bo ludzi sporo biega, może więc będzie trzeba umawiać się "na żywo" tzn w lesie :)
magdzia81
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dziś biegałam prawie cały ranek i jakoś Ciebie nie spotkałam. Widocznie wybrałaś inne godziny? Ale fakt : piękna pogoda wyciągnęła na dwór wieeeeelu truptaczy, o dziwo : sami faceci. ;) Czyżby (poza mną) kobitki z Piątkowa nie chciały się poruszać ??
ilonek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

dlaczego poza toba? Ja przeciez biegam.. Nie rozumiem o co ci chodzi.

A co do dzisiejszego dnia, to pisalam juz w dziale "sprzet" o moich problemach z za malymi butami i rozwalonymi palcami ;) musze sie wykurowac, bo ledno co chodzilam dwa dni temu. W poniedzialek planuje zakup nowych butkow, wiec pewnie mnie spotkasz :)
ilonek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

jaaa :))) zmierzylam sobie trase :) Nawet w najsmielszych marzeniach nie sadzilam, ze... dziennie biegam... 12km :D Jupi! :) Dlaczego wczesniej nie wpadlam na zmierzenie tej trasy? :)

moze juz od wtorku bede miala nowe buty (a moze nie ;) ) i znow ruszam :))) spotkamy sie? ;)
magdzia81
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

[quote="ilonek"] moze juz od wtorku bede miala nowe buty (a moze nie ;) ) i znow ruszam :))) spotkamy sie? ;)[/quote]

Jejejej, miałam ubiegły tydzień total zakręcony w pracy, ale ten swobodniejszy - jutro czy w czw czy w pt bardzo chętnie, o której zaczynamy ??
blaz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Cześć
Chetnie bym zawiązał jakąś spółke biegową, bo bardzo lubie biegać w Waszym fyrtlu,ale niestety mieszkam w Swarzędzu i dosyć sporadycznie zaglądam na Zurawiniec.Ale możemy się kiedyś umówić na tą słynną dwunastke, wymierzoną rowerem :-)
pozdrawiam
ilonek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

magdzia, mozemy razem pobiegac :) ja przygotowuje sie do maratonu wedlug stronki Akademia Maratonu, wiec teraz biegam tylko pol godziny 3 razy w tygodniu, a w niedziele dluższe dystanse. Więcej nie chce w tygodniu, bo niedziele beda ciezsze :) a ty jak biegasz? :)

blaz - jak bedziesz w okolicy - odezwij sie :)
magdzia81
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hmmm, jakby co ja będę we wtorek z rana albo Żurawiniec, albo stawki za fizyką, jeszcze zobaczę ;) Trzeba w końcu jakoś te święta spalić :hej:
ODPOWIEDZ