Rajd Orła Bielika odbędzie się.

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
WiechoR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Świnoujście, 2003/04/17

Szanowni Państwo,
Jak Państwo wiecie organizacją imprez RAJD ORŁA BIELIKA  zajmuje się przedstawiciel miłośników turystyki aktywnej, mieszkaniec Świnoujścia. Do końca 2002 roku, takim przedstawicielem był Wiesław Rusak, a od 1.01.2003 jest Rusak Wiesław. Przekazanie dystrybucji rozpoczęło się w 2002 roku, i niestety przeciągnęło się na początek bieżącego roku. Pomimo starań, aby nie wpłynęło to w żaden negatywny sposób na prowadzoną działalność, okazało się, że pewne zaległości nie są do odrobienia. Najbardziej dotknęło to programów marketingowych, które z racji swojej niemierzalnej wartości, odkładane były na dogodniejszą porę. Dzisiaj, jako odpowiedzialny za markę, WiechoR w nowej strukturze organizacyjnej, jestem zmuszony podjąć decyzję  o utrzymaniu terminu naszej imprezy. Proponujemy rozegranie tegorocznej edycji Rajdu Orła Bielika w terminie 20 - 21 czerwiec 2003 r.
Zdaję sobie sprawę, że jesteście w pełni okresu przygotowawczego, że poniesione zostały, związane z tymi przygotowaniami pewne koszty. Ale mam również świadomość, że jak zawsze oczekujecie imprezy dobrze przygotowanej i na satysfakcjonującym Was poziomie. Pisemne gwarancje o możliwości przeprowadzenia pewnych kluczowych odcinków specjalnych planowanego Rajdu Bielika, doprowadzi do uatrakcyjnienia przebiegu imprezy, która z ekstremalnej w swoim zamierzeniu, stanie się  jeszcze bardziej ciekawą imprezą. Doceniając zaangażowanie uczestników dotychczasowych edycji, nie mogę dopuścić, abyście Państwo wzięli udział w imprezie, która na dzień dzisiejszy byłaby podobna do AT 2003, dlatego gwarantuję, że Bielik w tym roku zapowiada się ciekawie.
Pragnę gorąco i szczerze zaprosić wszystkich do Świnoujścia, my nie jesteśmy uzależnieni od takich śmiesznych firm jak adidas i salomon.
Mam nadzieję, że nowy termin będzie dla Państwa dogodny i umożliwi nam spotkanie na  kolejnej edycji Rajdu Bielika. Zapewniam, że dołożymy wszelkich starań, aby w nowym terminie impreza odbyła się, na co najmniej takim poziomie, jak w ubiegłych latach.
Klara, obiecuję, że klimat będzie jeszcze lepszy, sama myśl o AT 2003 będzie powodem do dobrej zabawy i śmiechu do samego rana.

Z wyrazami szacunku

Wiesław Rusak
Pomysłodawca i szef rajdu
Marki Orzeł Bielik
Tel. 0601891616
rusak@uznam.net.pl
WiechoR
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Kiniak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak trzymaj, WiechoR.
Jako uczestnicy tegorocznej edycji Orła Bielika, niniejszym potwierdzamy po raz kolejny tłumne przybycie!

Seven Summits
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Awatar użytkownika
Klarska
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wiesiu

Wiem, czuję jesteś wściekły...!!!
Wiem jaką ochotę miałeś na start i nie tylko ty.
Ale, spokojnie! Być może to wyjdzie imprezie na lepsze - choć faktycznie trochę późno na taką decyzję a sierpniowy termin może nie wszystkim pasować.
Na początku maja jest rajd na Łotwie, Michał gorąco poleca.
Pozdrawiam
Klara
Ps.: A ja tam chodze, biegam i rajduję tylko w Salomonach i Adidasach :)
Awatar użytkownika
KshysiekDolegowski
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wrzuc luz WiechoR, to woda na Twoj mlyn.
Kshysiek - www.napieraj.pl
WiechoR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Po przespaniu się z tym jest mi lepiej.
Regulamin Bielika bedzie na stronie do 12.00
WiechoR
ODPOWIEDZ