Teraz jest Cz, 24 maja 2018, 21:48

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Dwa pasy HRM na raz?
Nowy postNapisane: Cz, 17 maja 2018, 11:05 
Offline
Wyga
Wyga

Dołączył(a): Wt, 8 marca 2016, 15:45
Posty: 123
Chciałem w celach testowych użyć dwa pasy HRM podczas tego samego biegu. Chodzi o porównanie różnic między Polarem i Garminem. Ewentualnie jeśli Polar będzie miał pas hrm a garmin z hrm z zegarka.
Da się tak? Czy będą się zakłócać?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dwa pasy HRM na raz?
Nowy postNapisane: Cz, 17 maja 2018, 11:17 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Dołączył(a): Pn, 9 listopada 2015, 18:30
Posty: 458
Kiedyś dla testów zrobiłem równoczesny pomiar HR:
- z nadgarstka w Garminie
- pas HRM Garmina
- czujnik Polar OH1

Nic się nie zakłócało.

_________________
Blog
Komentarze do bloga

10 km - 45:24 (2017) -> 43:12 (2018)
Półmaraton - 1:42:54 (2017) -> ?:??:?? (2018)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dwa pasy HRM na raz?
Nowy postNapisane: Cz, 17 maja 2018, 11:17 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N, 12 października 2014, 14:32
Posty: 2521
Lokalizacja: Szczecin
Da się. Sam testowałem dwa pasy Polara: H7 i H10.
Jeden sparowałem z zegarkiem a drugi z Endomondo w telefonie.
Robiłem też test zakładając dwa zegarki: mój Polar V800 i zegarek żony Polar A360, tu test -> https://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=40&t=38769&p=899514#p899514

Musisz je oczywiście sparować z różnymi urządzeniami.

_________________
Nie pozwól, by to czego nie możesz zrobić powstrzymywało Cię od zrobienia tego, co jesteś w stanie zrobić.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dwa pasy HRM na raz?
Nowy postNapisane: Cz, 17 maja 2018, 13:03 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt, 6 lipca 2012, 09:48
Posty: 416
apka na garmina
https://apps.garmin.com/en-US/apps/88ce ... 15ca00185f

_________________
Zmiana kodu 3 z przodu:)
10km- 39.04 @3:54 pace
HM- in progress


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dwa pasy HRM na raz?
Nowy postNapisane: Cz, 17 maja 2018, 13:28 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Dołączył(a): Pn, 9 listopada 2015, 18:30
Posty: 458
Tylko trzeba pamiętać że ta apka działa tylko z pasami ANT+ (nie działa z BLE)

_________________
Blog
Komentarze do bloga

10 km - 45:24 (2017) -> 43:12 (2018)
Półmaraton - 1:42:54 (2017) -> ?:??:?? (2018)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dwa pasy HRM na raz?
Nowy postNapisane: Cz, 17 maja 2018, 14:02 
Offline
Wyga
Wyga

Dołączył(a): Wt, 8 marca 2016, 15:45
Posty: 123
OK, dzięki. Będę próbował :).


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: elektrod i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL