KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

eh :) xenon to Damian W.
Darek to ten wolniejszy od Damiana treneiro ;-) co sie teraz opierdziela :)
No ja sie ciesze z BBL bo to jedyny czas gdy podczas biegania, truchtania mam trochę rozrywki :)uwielbiam biegać ale jak zaczyna się etap przygotowań to w trakcie treningu mam tylko 2 myśli... szybciej, szybciej oraz wciagnij brzuch i wyprostuj sie, biegną jakieś Biegaczki z naprzeciwka :) BBL to jedyny czas gdy po treningu raczej nic nie boli :) a humor na pewno lepszy niż przed.
BBL daje trochę dodatkowej wiedzy ktorej nigdy dość, zawsze tam jakaś cenna wskazówka wpadnie w ucho, zresztą patrzac na innych zawsze się znajdzie coś nad czym mozna sie zastanowić co można przygarnąć do swoich treningów przykładowo, co robić żeby klata i bicepsy zesztywniały jak u OLo... co zrobić żeby zawsze być takim "brązem" jak nasz turek75_31

Można też spotkać "ostre baby" w sensie "z charakterem" jak nasza nowa ZosiaSamosia i pooglądać te wasze biegowe mordki. ide spać :)
New Balance but biegowy
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Vitam

Sorki Damian literówka

Pozdrawiam
Piotr
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No, wyrzuty sumienia wyciszone, a kalorie spalone.
Piotruś nie pękaj, bo jesteś za dobry żeby łatwo rezygnować/ Mam pomysł na Twoje problemy. Spraw sobie szybkiego pieska charta lub husky i z nim zacznij biegać w terenie, a potem starty w zawodach z pieskami maszer plus pies. Byłem na takich i wiem, że tam nie trzeba być Bziumem, żeby zgarniać nagrody. Jak chcesz (teraz serio), mógłbyś wystartować z moim husky. Ale by się zdziwili, że pojawił się jakiś czarny koń na zawodach. A i pamiętaj, że Ci kibicuję w Jaworznie.
Otrzymałem Plan bardzo fajnie. Oczywiście trzymam się Planu Bziuma, ale fajnie, że wysłali. No i polecili mi konsultować Plan z Bziumem :-) i pochwalili decyzję, że jeszcze nie chcę brać udziału w maratonie tylko półmaratonie. Dobranoc wszystkim!
Obrazek
ZosiaSamosia
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

BBL daje trochę dodatkowej wiedzy ktorej nigdy dość, zawsze tam jakaś cenna wskazówka wpadnie w ucho, zresztą patrzac na innych zawsze się znajdzie coś nad czym mozna sie zastanowić co można przygarnąć do swoich treningów przykładowo, co robić żeby klata i bicepsy zesztywniały jak u OLo... co zrobić żeby zawsze być takim "brązem" jak nasz turek75_31
wiedza wiedzą, ale jak tak na Was wszystkich patrzyłam to dopiero wpadłam w "kompleksy" :tonieja: ile jeszcze pracy przede mną .......... no dobra może jedynie lepiej rozciągnięta jestem od niektórych :hahaha:
Można też spotkać "ostre baby" w sensie "z charakterem" jak nasza nowa ZosiaSamosia i pooglądać te wasze biegowe mordki. ide spać :)
od razu baby ..... :bum:
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Vitam

Ciekawy pomysł z psami nie wiedziałem że są takie zawody. Ja dawno temu biegałem z psem ale nie z huskim tylko z owczarkiem niemieckim. Biegałem z nim dlatego bo kiedyś była trochę inna mentalność ludzi w Sosnowcu. Jak ludzie widzieli biegacza z psem to łapali na smycz swoje psy a nie krzyczeli by nie biegać bo piesek się denerwuje.

Pozdrawiam
Piotr
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A juz myslalem ze kiedyś bylo tak że strach bylo wyjśc bez pieska bo by cię tubylcy pogryźli :)
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

turek75_31 pisze:Vitam

Ciekawy pomysł z psami nie wiedziałem że są takie zawody. Ja dawno temu biegałem z psem ale nie z huskim tylko z owczarkiem niemieckim. Biegałem z nim dlatego bo kiedyś była trochę inna mentalność ludzi w Sosnowcu. Jak ludzie widzieli biegacza z psem to łapali na smycz swoje psy a nie krzyczeli by nie biegać bo piesek się denerwuje.

Pozdrawiam
Piotr
Mentalnosc pozostala... my mamy psa 30 kg, ktory wszystko ma gleboko..jak lata za pilka czy czyms tam. Niemniej jednak wszystkie wlascicielki psow w kategorii ponizej 5 kg dra sie jak oszalale, zeby psa lapac.
Ech...
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

ZosiaSamosia pisze:
wiedza wiedzą, ale jak tak na Was wszystkich patrzyłam to dopiero wpadłam w "kompleksy" :tonieja: ile jeszcze pracy przede mną .......... no dobra może jedynie lepiej rozciągnięta jestem od niektórych :hahaha:
Zosia,

to na pewno bylo "ostre bejby", a nie "baby":P tylko tak z angielska pisane... ;P
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ZosiaSamosia pisze:
eh... Dziewczynki, malinki, kobietki, kokietki, ? :) lepiej ?
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Niektórym ludziom już wszystko przeszkadza. Ostatnio słyszałem o petycjach czy listach o zamknięcie lotniska na Muchowcu bo samoloty sa głośne i przeszkadzają w spacerach.

Ale ja zazdroszcze takiego problemu z pieskiem. Mój to po 50 metrach biegu ma dość i się kładzie na wybranej trawce czy w kałuży.

Kto biegnie na dziku w niedziele?
ZosiaSamosia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zosia,

to na pewno bylo "ostre bejby", a nie "baby":P tylko tak z angielska pisane... ;P
z rana przymulona jestem, zwłaszcza że zaspałam na moje poranne biegi :grr:, i nie wpadłam na to :hahaha:
ZosiaSamosia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

eh... Dziewczynki, malinki, kobietki, kokietki, ? :) lepiej ?
za dużo cukru :oczko:
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Vitam

Kto oprócz Wolfiego jedzie na półmaraton Dzika?

Pozdrawiam
Piotr
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no ja mam nadzieje że się na dziku nie pojawie, mam nadzieje ze najblizszych 2 max 3 dniach znajdę jakies 2 tygodniowe wczasy za granicą w rozsądnej cenie bo jak nie to się zchlam i przetanę biegać :)
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie bójcie się tam nie ma dzików:) A w każdym razie nie powinno ich być o tej porze:)
ODPOWIEDZ