Dzięki w imieniu Grupy !!!Keram pisze:
Udanego wypadu "izerskiego" całej grupie życzę!!!!!!!
Poznań
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
no i po wyjezdzie ...zamiast byc zmeczony jestem wrecz naładowany pozytywna energia na cały tydzien:)
jesli Jacek bedzie organizował nastepne wyjazdy - to osobiscie bardzo Wam polecam.
a jak sobotnie zajecia?- byliscie?
PS.
rzucam do przemyslenia, chyba padło to na wyjezdzie wiec tylko powtórze - warto przemyslec i pokombinowac czy taki wyjazd nie zrobic na morzem (i testowac KFC na plazy) lub ewentualnie gdzies blizej w wielkopolsce (nawet gdzies w okolicach Iten - choc lepsza byłaby okolica z jeziorem i gorkami)
jesli Jacek bedzie organizował nastepne wyjazdy - to osobiscie bardzo Wam polecam.
a jak sobotnie zajecia?- byliscie?
PS.
rzucam do przemyslenia, chyba padło to na wyjezdzie wiec tylko powtórze - warto przemyslec i pokombinowac czy taki wyjazd nie zrobic na morzem (i testowac KFC na plazy) lub ewentualnie gdzies blizej w wielkopolsce (nawet gdzies w okolicach Iten - choc lepsza byłaby okolica z jeziorem i gorkami)
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Szybki jesteś. Wyprzedziłeś mnie na trójce czy nie było nawet potrzeby redukować biegu? Mogłem co najwyżej odprowadzić Cię wzrokiem i podmuchać w przednią szybę, żeby nieco przyspieszyć. Za ten wybryk będziesz ukarany.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jak Ci przydzwonię to Krzyż Południa dojrzysz...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Fajnym miejscem w "pobliżu" z terenami leśnymi do pobiegania jest Puszcza Zielonka. Mam dwa fajne namiary, z możliwością przenocowania małej i większej grupy.
Są tam też jeziora...Łukasz spodobało Ci się pod wodą..?
A co do absolutnie skandalicznego wyprzedzenia...my także delektowaliśmy się jazdą powrotną, ale rozumiem, że spieszyłeś się, bo chciałeś być pierwszym, który wrzuci komentarz na forum!
Na niebie było ciężko, to chociaż na drodze sobie go obejrzeliśmy (MW)...
Z dala od opowieści dziwnej treści Pana Czarka...
Są tam też jeziora...Łukasz spodobało Ci się pod wodą..?
A co do absolutnie skandalicznego wyprzedzenia...my także delektowaliśmy się jazdą powrotną, ale rozumiem, że spieszyłeś się, bo chciałeś być pierwszym, który wrzuci komentarz na forum!
Na niebie było ciężko, to chociaż na drodze sobie go obejrzeliśmy (MW)...
Z dala od opowieści dziwnej treści Pana Czarka...
-
- Zaprawiony W Bojach
mnie w sobote nie było na zajęciach ale na Waszą cześć w niedzielę robiłem podbiegi pod Wielki Stóg Siana - nazwa ukuta przeze mnie, roszczeniowa, oczekuję, iż treningi podbiegów za lat kilka zaowocują zwycięstwami w imprezach biegowych i mnóstwem kasy.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jedno poobozowe spostrzeżenie, a po nim na szybko wniosek:
Po głębokich zwierzeniach na integracyjnej trawie, wyszło mi że nikt nie ogląda tv, zakładam więc iż skupiam wokół siebie abonamentową dywersję...
---------------------------------
Agata prosiła o namiar na portal społecznościowy dla jednostek aspołecznych. Proszę.
Po głębokich zwierzeniach na integracyjnej trawie, wyszło mi że nikt nie ogląda tv, zakładam więc iż skupiam wokół siebie abonamentową dywersję...
---------------------------------
Agata prosiła o namiar na portal społecznościowy dla jednostek aspołecznych. Proszę.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To nazwisko otwiera drzwi do zachcianek.Qba Mutai pisze:oczekuję
-
- Zaprawiony W Bojach
że co?