Komentarz do artykułu Jak oni chudną
- Herflick
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
To ja proponuje zważyć odległość liczbą uczestników z każdego miasta. 
Wyjdzie gdzieś pewnie.....Żabia Wola.
Wyjdzie gdzieś pewnie.....Żabia Wola.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
- JarStary
- Zaprawiony W Bojach

E tam Żabia Wola Środek polski to Piątek, a że Skierniewice blisko to najlepiej będzie wam się spotykać w Skierniewicach.
Pozdrawiam ze Skierniewic
Pozdrawiam ze Skierniewic
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
- ooco
- Zaprawiony W Bojach

W Rawie? pociągiem wychodzi jak najbardziejw w Skierniewicach, dotego jest piekny zalew z pętla 4,650 km. dodatkowo myśle ze z JarStarym moglibyśmy udostępnić jakies pryszniceHerflick pisze:Proponuje zeby bylo sprawiedliwie spotykac sie raz w warszawie raz w lodzialbo najlepiej w polowie trasy
w Rawie np!
- Atlantyda
- Dyskutant

Witam
Cieszę się, że akcja ruszyła. Trzymam kciuki za uczestników i powodzenie. Kibicuję wam zza komputera i z trasy spacerowej. Nie wiem kiedy lekarz pozwoli mi biegać. Na razie dreptam
Cieszę się, że akcja ruszyła. Trzymam kciuki za uczestników i powodzenie. Kibicuję wam zza komputera i z trasy spacerowej. Nie wiem kiedy lekarz pozwoli mi biegać. Na razie dreptam
Pozdrawiam. Atlantyda
A poniżej moja pierwsza miłość :)
http://pl.youtube.com/watch?v=fLHpoDJz05E
A poniżej moja pierwsza miłość :)
http://pl.youtube.com/watch?v=fLHpoDJz05E
- JarStary
- Zaprawiony W Bojach

No nie tylko prysznic jakiś izotonik czy woda mineralna też się znajdą. A w ramach odpoczynku wycieczka biegowa po zabytkach Skierniewic
Pozdrawiam czytając historię miasta
Pozdrawiam czytając historię miasta
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Jak się wam podobają nasi GANGSTA RUNNERZY ? 

- wysek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Teledysk montuje Michał, ten który filmował.
Ale powiedział, że wielkie Gangsta z tego nie wyjdzie
Ale powiedział, że wielkie Gangsta z tego nie wyjdzie
-
biegozaur
- Rozgrzewający Się

Witam. Odzywam się bardzo sporadycznie, powodem natłok zajęć, w tym również (a może przede wszystkim) bieganie. Zaczynałem w lutym jako człapacz- dychacz teraz biegam 4 razy /tyg po 35-50 min w zależności od nastroju. Gram dwa razy w tyg w piłkę kopaną po 1,5 h .Kondycja i samopoczucie super . Cel biegowy to : w maju Polska biega.
Ale przejde do meritum, często czytam stronkę i forum i postanowiłem zabrac głos w sprawie waszego programu odchudzającego.
Uważam że niesłusznie naskoczyliście na kolegę Bambusa, facet ma prawo mieć własne zdanie i go bronić, przykro mi to pisać ale odniosłem wrażenie że to inni okazali się pieniaczami. Bambus miał wątpliwości, może czegoś nie zrozumiał i pytał. Nie wszyscy od razu muszą klaskać i wazelinować. Tak więc całą dyskusję odebrałem z niesmakiem.
Co zaś do mego zdania to osobiście uważam, że dobór słuszny aczkolwiek mogę mieć zastrzeżenia do Marcina – tak na pierwszy rzut oka, ale nie znam szczegółów i dlatego będę milczał. Ale już Piotrek 29 lat 87kg/173cm/105 to już wybór trafny, sam zaczynałem od podobnych wymiarów 91/174/105 i wiem że chłopak ma problem, Przemek to samo, a dla Edyty za odwagę jako jedynej kobiety w gronie, wielkie brawo. Wszystkim życzę powodzenia , a na koniec kilka słów do Piotra (tego rasowego grubasa jak go Bambus nazwał).
Piotrze może cię to zmotywuje, przynajmniej mam taka nadzieję, bo bardzo chciałbym żeby ci się udało. Chłopie weź du…ę w troki co ty wyprawiasz, zgłaszasz się do programu i w pierwszym tygodniu dwie napaści na biedną lodówkę , w następnym znowu , nie chce ci się pompek , brzuszków czy czegoś tam zrobić. No Stary bez przesady,bo powiem ze zajmujesz miejsce komuś kto oddałby wiele za taki program, nie nie chcę zająć twojego miejsca, mi wystarczy pobliski las, Wiem że Ci ciężko ale tu wszyscy czekaja na efekty , kibicują , ba będą podziwiać , może zazdrościć, ale zawsze wspierać. Nie daj się Piotrze , był ostatni zajazd na Litwie , mam nadzieję że to już ostatni zajazd w kuchni i więcej lodówki nie spustoszysz.
Może te kilka słów trochę cierpkich ale życzliwych od życzliwego grubasa Cię zmotywuje.
Pzdrawiam Sławek
i …….DASZ RADĘ
Ale przejde do meritum, często czytam stronkę i forum i postanowiłem zabrac głos w sprawie waszego programu odchudzającego.
Uważam że niesłusznie naskoczyliście na kolegę Bambusa, facet ma prawo mieć własne zdanie i go bronić, przykro mi to pisać ale odniosłem wrażenie że to inni okazali się pieniaczami. Bambus miał wątpliwości, może czegoś nie zrozumiał i pytał. Nie wszyscy od razu muszą klaskać i wazelinować. Tak więc całą dyskusję odebrałem z niesmakiem.
Co zaś do mego zdania to osobiście uważam, że dobór słuszny aczkolwiek mogę mieć zastrzeżenia do Marcina – tak na pierwszy rzut oka, ale nie znam szczegółów i dlatego będę milczał. Ale już Piotrek 29 lat 87kg/173cm/105 to już wybór trafny, sam zaczynałem od podobnych wymiarów 91/174/105 i wiem że chłopak ma problem, Przemek to samo, a dla Edyty za odwagę jako jedynej kobiety w gronie, wielkie brawo. Wszystkim życzę powodzenia , a na koniec kilka słów do Piotra (tego rasowego grubasa jak go Bambus nazwał).
Piotrze może cię to zmotywuje, przynajmniej mam taka nadzieję, bo bardzo chciałbym żeby ci się udało. Chłopie weź du…ę w troki co ty wyprawiasz, zgłaszasz się do programu i w pierwszym tygodniu dwie napaści na biedną lodówkę , w następnym znowu , nie chce ci się pompek , brzuszków czy czegoś tam zrobić. No Stary bez przesady,bo powiem ze zajmujesz miejsce komuś kto oddałby wiele za taki program, nie nie chcę zająć twojego miejsca, mi wystarczy pobliski las, Wiem że Ci ciężko ale tu wszyscy czekaja na efekty , kibicują , ba będą podziwiać , może zazdrościć, ale zawsze wspierać. Nie daj się Piotrze , był ostatni zajazd na Litwie , mam nadzieję że to już ostatni zajazd w kuchni i więcej lodówki nie spustoszysz.
Może te kilka słów trochę cierpkich ale życzliwych od życzliwego grubasa Cię zmotywuje.
Pzdrawiam Sławek
i …….DASZ RADĘ
-
Marcin-ek
- Stary Wyga

To tak celem uzasadnienia mojego udziału w programie i chęci schudnięcia powiem, że moja "normalna" waga do nie dawna krążyła w okolicy 75 kilo. Teraz (na początku programu) 93 kg. Więc przybyło mi 18 kilo.
Schudnąć bez wysiłku...się nie da!