Gdzie grywasz? Chodzisz do krakowskiego klubu czy tylko net?
 Gdzie grywasz? Chodzisz do krakowskiego klubu czy tylko net?Nasze pasje
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
- 
				piomis
- Stary Wyga 
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kite pozwala równie dobrze się zresetować jak mocny bieg. Do tego wiatr, woda, słońce- tak można przez cały dzień. Czasami wychodziłem z wody odwodniony jak po maratonie. Po pływaniu pozostaje takie błogie zmęczenie, wtedy zazwyczaj rozpoczynają się dyskusje na brzegu komu jaki trik wypadł lepiej, świetna atmosfera. Generalnie lubię przebywać z ludźmi uprawiającymi wszelakie sporty wodne, mają fajny dystans, zazwyczaj.

trudno pogodzić wszystko, ale warto się starać
						- Bartess
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: 999:99
- Życiówka w maratonie: 999:99
89Bzdura89 - jeżeli polska to gratuluję cierpliwości. Jak dla mnie „polska piłka albo zdrowie”  . Postuluję za zmianą polskiego sportu narodowego ma siatkówkę/piłkę ręczną/żużel. TO są prawdziwe emocje, a nie patrzenie „ile z tego można nazgarniać pod siebie”. Dla mnie hitem była konferencja prasowa pzpnu i niby jacy oni to są oszczędni - w 5-cio gwiazkowym Sheratonie.
. Postuluję za zmianą polskiego sportu narodowego ma siatkówkę/piłkę ręczną/żużel. TO są prawdziwe emocje, a nie patrzenie „ile z tego można nazgarniać pod siebie”. Dla mnie hitem była konferencja prasowa pzpnu i niby jacy oni to są oszczędni - w 5-cio gwiazkowym Sheratonie.
Fajne hasło widziałem - lepsza zima w paźdierniku niż lato w pzpnie.

. Postuluję za zmianą polskiego sportu narodowego ma siatkówkę/piłkę ręczną/żużel. TO są prawdziwe emocje, a nie patrzenie „ile z tego można nazgarniać pod siebie”. Dla mnie hitem była konferencja prasowa pzpnu i niby jacy oni to są oszczędni - w 5-cio gwiazkowym Sheratonie.
. Postuluję za zmianą polskiego sportu narodowego ma siatkówkę/piłkę ręczną/żużel. TO są prawdziwe emocje, a nie patrzenie „ile z tego można nazgarniać pod siebie”. Dla mnie hitem była konferencja prasowa pzpnu i niby jacy oni to są oszczędni - w 5-cio gwiazkowym Sheratonie.Fajne hasło widziałem - lepsza zima w paźdierniku niż lato w pzpnie.
- 
				skoczek
- Rozgrzewający Się 
Ja jestem wielkim fanem ASG - to jeden z powodów, dla których biegam. W tym sporcie można poczuć taką adrenalinę i kumulację emocji, że wystarcza na kilka następnych dni   ASG ma trochę wspólnego z bieganiem - np. ważne są dobrej jakości buty. Jeśli spędzamy sporo czasu na mokradłach albo w lesie, czy rowie, to warto mieć nieprzemakalne i wygodne obuwie. Ja mam bardzo wygodne batesy http://www.bates.pl/buty-taktyczne-wojs ... -2268.html - z tej firmy korzysta amerykańska armia
 ASG ma trochę wspólnego z bieganiem - np. ważne są dobrej jakości buty. Jeśli spędzamy sporo czasu na mokradłach albo w lesie, czy rowie, to warto mieć nieprzemakalne i wygodne obuwie. Ja mam bardzo wygodne batesy http://www.bates.pl/buty-taktyczne-wojs ... -2268.html - z tej firmy korzysta amerykańska armia  Ktoś próbował swoich sił? Widzieliście kiedyś takich wariatów jak ja z paprociami na głowie, którzy chowali się w lesie?
 Ktoś próbował swoich sił? Widzieliście kiedyś takich wariatów jak ja z paprociami na głowie, którzy chowali się w lesie? 

ASG ma trochę wspólnego z bieganiem - np. ważne są dobrej jakości buty. Jeśli spędzamy sporo czasu na mokradłach albo w lesie, czy rowie, to warto mieć nieprzemakalne i wygodne obuwie. Ja mam bardzo wygodne batesy http://www.bates.pl/buty-taktyczne-wojs ... -2268.html - z tej firmy korzysta amerykańska armia
 ASG ma trochę wspólnego z bieganiem - np. ważne są dobrej jakości buty. Jeśli spędzamy sporo czasu na mokradłach albo w lesie, czy rowie, to warto mieć nieprzemakalne i wygodne obuwie. Ja mam bardzo wygodne batesy http://www.bates.pl/buty-taktyczne-wojs ... -2268.html - z tej firmy korzysta amerykańska armia  Ktoś próbował swoich sił? Widzieliście kiedyś takich wariatów jak ja z paprociami na głowie, którzy chowali się w lesie?
 Ktoś próbował swoich sił? Widzieliście kiedyś takich wariatów jak ja z paprociami na głowie, którzy chowali się w lesie? 
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Strzelacie do siebie kulkami z farbą, tak?

- 
				skoczek
- Rozgrzewający Się 
To tak jakbym Cię spytał, czy do pokera potrzebuję wszystkich kart w tym samym kolorze   Nie strzelamy się kolorowymi kulkami! To paintball. Powiem Ci szczerze, że są ludzie, dla których takie słowa to potwarz
 Nie strzelamy się kolorowymi kulkami! To paintball. Powiem Ci szczerze, że są ludzie, dla których takie słowa to potwarz  A mówiąc serio poszukaj w sieci info o Air Soft Gun i wszystkiego się dowiesz - o ile oczywiście masz czas i chęci
 A mówiąc serio poszukaj w sieci info o Air Soft Gun i wszystkiego się dowiesz - o ile oczywiście masz czas i chęci 

Nie strzelamy się kolorowymi kulkami! To paintball. Powiem Ci szczerze, że są ludzie, dla których takie słowa to potwarz
 Nie strzelamy się kolorowymi kulkami! To paintball. Powiem Ci szczerze, że są ludzie, dla których takie słowa to potwarz  A mówiąc serio poszukaj w sieci info o Air Soft Gun i wszystkiego się dowiesz - o ile oczywiście masz czas i chęci
 A mówiąc serio poszukaj w sieci info o Air Soft Gun i wszystkiego się dowiesz - o ile oczywiście masz czas i chęci 
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Po to jest ten wątek żeby w skrócie napisać o co chodzi a nie kazać szukać pod jakimiś skrótami.
I tak już zrobiłem wysiłek że zobaczyłem jakichś gości z karabinami.

I tak już zrobiłem wysiłek że zobaczyłem jakichś gości z karabinami.
- 
				qdrake
- Wyga 
1. czytanie (ksiazki w jezykach pl, eng, de) - glownie przygodowki i nowosci wydawnicze z dobrymi recenzjami
2. krav-maga - dodatek jako trening silowy do biegania, przy okazji swietny fitness i nauka skutecznej samoobrony
3. podroze - to tu, to tam, cel do 50-ki: odwiedzic i zwiedzic wszystkie stolice europejskie (przy czym lubie zwiedzanie niekonwencjonalne, czyt. ogladaj to czego nie widza/nie odwiedzaja turysci/masy turystow)

2. krav-maga - dodatek jako trening silowy do biegania, przy okazji swietny fitness i nauka skutecznej samoobrony
3. podroze - to tu, to tam, cel do 50-ki: odwiedzic i zwiedzic wszystkie stolice europejskie (przy czym lubie zwiedzanie niekonwencjonalne, czyt. ogladaj to czego nie widza/nie odwiedzaja turysci/masy turystow)

Never stop exploring!
						- 
				Jacahehe
- Rozgrzewający Się 
Ja tak jak Skoczek lubie ASG. 

Ponadto bawie się w parkour czyli biegam tu i tam skacząc po murkach i dachach, oraz w filmowaine.
Najbardziej lubie łączyć wszystko razem :D Raz zamontowałem sobie aparat na czole, wziąłem replike pistoletu, i z kolegami zrobiliśmy filmik o policji i bandytach z widokiem pierwszoosobowym Film zaginął w boju (formacik) ale niedługo zrobimy następny.
 Film zaginął w boju (formacik) ale niedługo zrobimy następny.

Nie, są to male (6mm srednicy) plastikowe kuleczki.Strzelacie do siebie kulkami z farbą, tak?

Ponadto bawie się w parkour czyli biegam tu i tam skacząc po murkach i dachach, oraz w filmowaine.

Najbardziej lubie łączyć wszystko razem :D Raz zamontowałem sobie aparat na czole, wziąłem replike pistoletu, i z kolegami zrobiliśmy filmik o policji i bandytach z widokiem pierwszoosobowym
 Film zaginął w boju (formacik) ale niedługo zrobimy następny.
 Film zaginął w boju (formacik) ale niedługo zrobimy następny.- td0
- Zaprawiony W Bojach 
Goistą to bym się nie nazwał, ale też swego czasu bardzo mnie zainteresowała ta gra. Poznałem zasady, podstawowe otwarcia, ... Doszedłem do 6 kyu grając z programem igowin. I na tym koniec.ssokolow pisze:o to już nas jest co najmniej dwóch biegających goistów
Brydż - tak. Nadal grywam ze znajomymi ze studiów. Umawiamy się co piątek na kurniku. Włączamy rozmowę konferencyjną na skypie i gramy.
Produkcja wina to nie, ale udało mi się wiśniówkę zrobić tego lata. Akurat pasuje do mojej największej pasji, którą jest:
NARCIARSTWO. Uściślając bardziej to narciarstwo alpejskie. Uwielbiam szybką jazdę na nartach. Staram się co roku być kilka razy w Alpach i za każdym razem jedziemy z ekipą do innego ośrodka narciarskiego. A wiśniówka w piersiówce jest bradzo sympatycznym dodatkiem do tego hobby.
:) Tomek
						- huberts
- Zaprawiony W Bojach 
- Kontakt:
Obok biegania, moją pasją jest stara motoryzajca, w szczególności ciągniki, motocykle i samochody z okresu PRLu. Posiadam nawet takiego składaka po dziadku, w którym grzebie w wolnych chwilach.

Bieganie to coś więcej niż pasja, to styl życia, miłość oddanie.
KUPIĘ MOTOCYKL WSK, WFM, JUNAK, Z DOKUMENTAMI, NAJDALEJ 150 KM OD POLKOWIC, KONTAKT:
GG: 4373383
TEL: 697110266
						KUPIĘ MOTOCYKL WSK, WFM, JUNAK, Z DOKUMENTAMI, NAJDALEJ 150 KM OD POLKOWIC, KONTAKT:
GG: 4373383
TEL: 697110266
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach 
- Kontakt:
Ja tam prócz biegania, pływania, rowerowania, pasjonuję się odchudzaniem (głównie mojej osoby  ). Do tego pasjonuję się Anime (ostatnio niestety z braku czasu słabo umnie z tym), Kinem (jw.)
 ). Do tego pasjonuję się Anime (ostatnio niestety z braku czasu słabo umnie z tym), Kinem (jw.)

). Do tego pasjonuję się Anime (ostatnio niestety z braku czasu słabo umnie z tym), Kinem (jw.)