Gryzzelda - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

orba pisze:osz kurcze. Przeczytałam u Ciebie o Lund i już widzę trasę jaką pokonuje porucznik Kurt Wallander do Ystadzkiej komendy. Nie wiem czy czytałaś serię kryminalną Henninga Mankella. No powiem, że jeśli faktycznie pogodę masz taką jak w książkach to ja bym chyba jednak słoneczną Hiszpanią była zainteresowana.

osz kurcze, aż mnie ciarki przeszły :uuusmiech:
Polecam też serial :usmiech:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
orba
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nie wiedziałam, że jest serial. Niedługo będzie rok jak nie mam telewizji w domu i jakoś mnie nie ciągnie ale jakbym mogła sobie popatrzeć na pracę Nyberga :taktak:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Orba, owszem, czytalam Mankela :) i musze stwierdzic, ze u mnie pogoda taka sama jak on opisuje. Ale musze powiedziec ze za kazdym razem jak bylam w Lund to pogoda byla w miare ok.

i ja tez nie mam w domu telewizora
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja mam tv głównie jako wielki monitor do kompa :hej: więc dyplomatycznie powiem, że serial Wallander owszem, obejrzałam na telewizorze, ale nie w porach wyświetlania w programie telewizyjnym(rozumiecie o co chodzi, prawda?) :hahaha:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja od prawie roku proszę mężusia żeby zdjął Tośkę ze ściany bo tylko muszę po krzesłach się wspinać by kurze z tv wytrzeć :oczko: Sama nie dam rady dygnąć tyle kg. Fiu z kilogramami ale żeby objąć x cali i nie rzucić na podłogę to już byłoby mistrzostwo :taktak:

No tak. To ten Wallander filmowy jest zbyt młody i nie ma przerzedzonych włosów. Zbyt świeży wygląd twarzy i zbyt miękki/aksamitny głos. O Nybergu już nie wspomnę. Jednak pozostają mi w głowie obrazy z książek. Szkoda tylko że wszystkie już przeczytałam.

Natomiast filmowy Dexter w pierwszych odcinkach wprost mnie zauroczył a książki tak naprawdę niczym się nie wyróżniały. Ostatnich sezonów już nie znam

Co do bloga to z chęcią będę zaglądać =)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tego brytyjskiego Wallandera nie widziałam, ale szwedzki jest bardzo dobry, no i aktor ma tę aparycję bardziej dopasowaną do książki ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Angua pisze:Ja mam tv głównie jako wielki monitor do kompa :hej: więc dyplomatycznie powiem, że serial Wallander owszem, obejrzałam na telewizorze, ale nie w porach wyświetlania w programie telewizyjnym(rozumiecie o co chodzi, prawda?) :hahaha:
hehe, rozumiem o co chodzi, bo w tym samym celu w zeszlym roku zrobilismy sobie w prezenicie swiateczym kupilismy rzutnik i tez mamy "telewizje na rzadanie" :spoczko: tylko malo czasu na ogladanie, najbardziej to sie dzieci ciesza jak moga ogladac duza Myszke Miki
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

w nagrodę za trud i poświęcenie wiosna dla Ciebie :)
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Romantycznie tam masz :usmiech:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziekuje Cichy za wiosne, oby jak naszybciej przyszla. Ale obawiam sie za zanim dojdzie, czeka mnie jeszcze jakis czas na lodowisku, justro ma padac, a potem znowu zmrozi :wrr:
Awatar użytkownika
Dobajka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52,58
Życiówka w maratonie: 4'19

Nieprzeczytany post

Dziekuje Cichy za wiosne, oby jak naszybciej przyszla.
To Wy tam macie wiosnę ??? :oczko: :oczko:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda, nie chcę Cię martwić, ale koniec świata ma być 21.12.2012 ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kachita, moze ty i masz racje, dzisiaj pogoda jeszcze gorsza niz wczoraj, a na drodze taki chaos, ze nie da sie tego opisac slowami.
Ale mi cisnienie podskoczylo w dordze do pracy :wrrwrr:

jak to jest, ze spada 20 cm sniegu i miasto po prostu przestaje funkconowac?
Awatar użytkownika
orba
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jeszcze tylko dzisiaj powrót i jutro do pracy i będziesz mogła odpocząć od korków :taktak: Nas za tydzień czeka ponad 500 w jedną stronę. Moje rodzinne miejsce to byłe chełmskie więc trochę w aucie musimy posiedzieć.

Tak zerkam na Twoje bieganie. Jakimś konkretnym treningiem się kierujesz?
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Orba, no nie zazdroszcze tej podrozy w takich warunkach, ale zo zrobic. Chyba najlepiej w nocy jechac, co?

Ja zadnego konkretnego planu nie mam. Na razie powoli dochodze do siebie po zapaleniu przyczepu miesnia przypiszczelowego, ale po wczorajszych ekscesach znowu cos mnie w tej piszczeli boli :echech: a juz sie rozciagalam 3 razy podczas biegu, po biegu, zimna woda nogi polewalam, masowalam sobie te przyczepy, no cuda wianki :(
ODPOWIEDZ