sekunda różnicy, czasy brutto... w końcu to był bieg charytatywny
Moderator: infernal
dokładnie bieg charytatywnyrubin pisze:co prawda nie znam się na asfaltach i szybkim bieganiu - ale gratulacje Wojtek![]()
sekunda różnicy, czasy brutto... w końcu to był bieg charytatywny
ano szkoda szkoda, tak liczyliśmy że pobiegamy jak w tamtym roku, no ale cóż zrobić, trzeba było szybko wracać!mihumor pisze:Powodzenia jeszcze na TRI - kibicujemy Ci oczywiście, szkoda, że tak szybko się zebraliście bo później było bardzo fajnie biegowo i piknikowo. Nasza średnia wygrała bieg na 400m i Lidka do domu jechała jej nowym wygranym rowerem
dzieki, na to liczesosik pisze:Ładnie to poszło. Teraz liczyć na jakąś kompensację i ogień w Malborku.
Sylwek to jest tak jak z bieganiem, jak raz spróbujesz to nie chcesz przestaćSylw3g pisze:Co was ciągnie do tego triatlonu to ja nie wiem. Ani nie będziecie nigdy dobrze pływać, ani jeździć na rowerze, ani biegać. Nie macie po prostu czasu, ani sił witalnych na to, aby porządnie trenować nad którąś z poszczególnych dyscyplin. Ja rozumiem zrobić sobie taki triatlon raz na jakiś czas w ramach odstresowania, czy poznania czegoś nowego...
Nie zgodze się z Tobą co do określenia Triathlonu, Triathlon to jest sport który łączy trzy oddzielne dyscypliny które nota bene mają wiele ze sobą wspólnego i jako całość ładnie się uzupełniają, a przy tym wydaje mi się że TRI jest o wiele mniej kontuzyjny aniżeli samo bieganie.Sylw3g pisze:Ja po prostu inaczej podchodzę do tych rzeczy. Nie uznaję triatlonu jako dyscypliny samej w sobie, ale jako mieszankę trzech różnych (wbrew pozorom to ma w moich oczach znaczenie). Amator powinien kaleczyć tylko jedną dyscyplinę jednocześnie![]()
Tu się niestety musze z Tobą zgodzićSylw3g pisze:Gratki za tą dyszkę, ale już dawno powinieneś śmigać <40min. Triatlon Cie biegowo hamuje.
dokładnie, ostatni szlif zrobiony, teraz czekam już na "luźne nogi"sosik pisze:Ostatni szlif zrobiony - poszło ładnie.
Teraz trzymam kciuki za dobry odpoczynek, kompensację i brak nieprzewidzianych wydarzeń w Malborku.