Mendel na Amelungu biega i jest początkujący, bo ma przerwę w bieganiu, fajny sympatyczny kumpel, może go znów zmotywujecie do biegania. Namiary do niego poprzez stronę firmy Krando http://www.krando.pl/. Dajcie mu cynkola, że tam biegaciebromek pisze:Hej,
Mieszkam w Świętochłowicach i biegam po Świętochłowicach,
głównie po Skałce oraz Amelongu.
Pozdrawiam,
Bromek
KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Fajna fotka, ale w pierwszym momencie mówię, co to Witek się opali, czy mu dodatkowa para nóg wyrosłaWito pisze:Cześć!
Niestety rozpocząłem nowy sezon biegowy ze starą kontuzją i na inauguracji sezonu w Sobótce wystąpiłem nie jako biegacz, ale kibic-fotograf. Oj działo się działo... Tuż przed wbiegnięciem czołówki na metę padł prąd, nagłośnienie, zegar z czasem, a z dmuchanej, czerwonej mety NB zeszło powietrze i meta runęła. Na ostatniej prostej za biegnącym na drugiej pozycji Kenijczykiem postanowił ruszyć Burek...Zobaczcie sami.

- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
00:31:24.77 to moje szczęśliwe liczby na ten tydzień, taki właśnie miałem czas na 5km.
Wiem, że to żaden wynik przy Waszych osiągach, ale po 3 tygodniach biegania cieszy mimo wszystko
Pozdrawiam,
Mirko
P.S. Ja biegam w pon, śr i pt ok. 18:30 - 19. Najpierw kółko lub dwa maszeruję z początkującym kolegą, a potem biegam.
Wiem, że to żaden wynik przy Waszych osiągach, ale po 3 tygodniach biegania cieszy mimo wszystko

Pozdrawiam,
Mirko
P.S. Ja biegam w pon, śr i pt ok. 18:30 - 19. Najpierw kółko lub dwa maszeruję z początkującym kolegą, a potem biegam.
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
Mirko...życiówkę już masz...teraz życzę być z niej urywał cekundy po 15 na raz(takie minimum) tego CI życzę...Mirko pisze:00:31:24.77 to moje szczęśliwe liczby na ten tydzień, taki właśnie miałem czas na 5km.
Pozdrawiam,
Mirko
Ps. polecam biegać z początkującymi koleżankami...pomyśl o tym to lepiej mobilizuje. Ewa na pewno się zgodzi byś był jej BOdy... Chyba że CZesrer się wgryzie między W...a Z...
A ja już czekam z niecierpliwością na sobotę..By Was WSZYSTKICH znów zobaczyć....super ze nas tak wielu...a bedzie jeszcze wiecej...
pozdr
Bziium
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
-
- Rozgrzewający Się
Witam,
To ja również pochwalę się swoimi szczęśliwymi liczbami:
10 km w 01:13:33, czas nie jest najważniejszy liczy się fakt, że udało się w jednym kawałku.
Mirko, ja biegam w wt, czw, sob, niedz, rożne warianty kółek po Skałce. Jak mam dość Skałki to obieram kierunek Amelong i wracam przez Kaufland, koło stadionu do domciu. Godziny biegania to 19:30-20:00 w tygodniu.
Pozdrawiam,
Bromek
To ja również pochwalę się swoimi szczęśliwymi liczbami:
10 km w 01:13:33, czas nie jest najważniejszy liczy się fakt, że udało się w jednym kawałku.
Mirko, ja biegam w wt, czw, sob, niedz, rożne warianty kółek po Skałce. Jak mam dość Skałki to obieram kierunek Amelong i wracam przez Kaufland, koło stadionu do domciu. Godziny biegania to 19:30-20:00 w tygodniu.
Pozdrawiam,
Bromek
- Chester04
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:42:26
- Kontakt:
Bzium pisze:Ps. polecam biegać z początkującymi koleżankami...pomyśl o tym to lepiej mobilizuje. Ewa na pewno się zgodzi byś był jej BOdy... Chyba że CZesrer się wgryzie między W...a Z...

Będzie ciekawy pojedynekwolfi pisze:Test Coopera coś na co czeka każdy BBL-owicz:) Też mam zamiar pilnować Chestera, bo się nam ostatnio strasznie rozhulał:)

Aaa widzisz nooMadalein pisze:A wystarczyło kliknąć do mnie i już byłoby towarzystwo popołudniu na stadionie:) Myślałam o tym by się wybrać na małe przeszpiegi do konkurencji hihi... Pomyślimy...Chester04 pisze:Może jakiś wyjazd w gości kiedyś?Madalein pisze:A czy ktoś z Was był na treningu bbl w Mikołowie?
Ja niestety za późno auto od mechanika w sobote odebrałem i byłem zmuszony popołudniu biegać sam, po już pustym stadionie... Ale na Cooperze za tydzień się zmierzymy
Co do Coopera to oczywiście będę Cię goniła Chester jak na Kojota za Strusiem przystało hihihi...

I dlaczego chcesz mnie gonić, może to ja będe musiał Ciebie?

- Chester04
- Stary Wyga
- Kontakt:
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:45:50
GRATULUJĘwn64 pisze:Warszawa zdobyta !!!! Jest nowa życiówka - 01:38:47 !!!!Teraz Dębno na.........03:30:00 !!!!Pozdrawiam wszystkich !!!Niech MOC będzie z Wami !!!

- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
Brawo Wiesiu, tak czułem, że się nie będziesz oszczędzał. A Krzysiu w Żywcu uporał się z 1:30. Ja sobie wtedy bardziej krajobrazy podziwiałem, ale dzień wcześniej z kumplem wywalczyliśmy miejsce w pierwszej dziesiątce w kategorii MM w rajdzie przygodowym w Katowicach, także dobry weekend.
Chester, a ile miałeś ostatnio na Cooperze? różnica chyba była trochę mniejsza, w każdym razie ja czułem Twój oddech. A my to w zasadzie bardziej w kółko niż do przodu.
Chester, a ile miałeś ostatnio na Cooperze? różnica chyba była trochę mniejsza, w każdym razie ja czułem Twój oddech. A my to w zasadzie bardziej w kółko niż do przodu.
- Chester04
- Stary Wyga
- Kontakt:
Musiałem mocny mieć ten oddechwolfi pisze:Chester, a ile miałeś ostatnio na Cooperze? różnica chyba była trochę mniejsza, w każdym razie ja czułem Twój oddech. A my to w zasadzie bardziej w kółko niż do przodu.

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Widzę, że większość z Was miała b. udany weekend; super:)
Kto i gdzie startował jako BiegamBoLubię?
Kto i gdzie startował jako BiegamBoLubię?
-
- Wyga
Ja w 7PW jako BiegamBoLubię - KATOWICE!!!!!!
p.s A teraz Wam zdradzę - mój wynik to zasługa podkolanówek z kompresją które kupiłem w W-wie wydając......... majątek,ale naprawdę polecam!!!! Po biegu,po raz pierwszy, żadnych bólów mięśni ,czy zakwasów!!!!
p.s A teraz Wam zdradzę - mój wynik to zasługa podkolanówek z kompresją które kupiłem w W-wie wydając......... majątek,ale naprawdę polecam!!!! Po biegu,po raz pierwszy, żadnych bólów mięśni ,czy zakwasów!!!!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ekstra; jeszcze bardziej cieszę się z Twojego sukcesu:)wn64 pisze:Ja w 7PW jako BiegamBoLubię - KATOWICE!!!!!!
- ech, miałam cichą nadzieję że jednak treninguwn64 pisze:p.s A teraz Wam zdradzę - mój wynik to zasługa podkolanówek z kompresją które kupiłem w W-wie wydając......... majątek,ale naprawdę polecam!!!!