KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

bromek pisze:Hej,
Mieszkam w Świętochłowicach i biegam po Świętochłowicach,
głównie po Skałce oraz Amelongu.
Pozdrawiam,
Bromek
Mendel na Amelungu biega i jest początkujący, bo ma przerwę w bieganiu, fajny sympatyczny kumpel, może go znów zmotywujecie do biegania. Namiary do niego poprzez stronę firmy Krando http://www.krando.pl/. Dajcie mu cynkola, że tam biegacie
Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wito pisze:Cześć!

Niestety rozpocząłem nowy sezon biegowy ze starą kontuzją i na inauguracji sezonu w Sobótce wystąpiłem nie jako biegacz, ale kibic-fotograf. Oj działo się działo... Tuż przed wbiegnięciem czołówki na metę padł prąd, nagłośnienie, zegar z czasem, a z dmuchanej, czerwonej mety NB zeszło powietrze i meta runęła. Na ostatniej prostej za biegnącym na drugiej pozycji Kenijczykiem postanowił ruszyć Burek... :) Zobaczcie sami.
01_Zając_i_Wilk!.jpg
Fajna fotka, ale w pierwszym momencie mówię, co to Witek się opali, czy mu dodatkowa para nóg wyrosła :-). Jak widać na zdjęciu na biegnących grawitacja nie działa :-).
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Początkująca pisze:
olotraper pisze: .... yyy niech zgadnę na bieżni zegarkiem ze stoperem, w terenie garminem?

Zgaduj sobie dalej

Ale niestety to nie ten quiz - bo tu zostało zadane konkretne pytanie. Oczekiwałam rzeczowych odpowiedzi.
:-)
Obrazek
Mirko
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

00:31:24.77 to moje szczęśliwe liczby na ten tydzień, taki właśnie miałem czas na 5km.
Wiem, że to żaden wynik przy Waszych osiągach, ale po 3 tygodniach biegania cieszy mimo wszystko ;)

Pozdrawiam,
Mirko

P.S. Ja biegam w pon, śr i pt ok. 18:30 - 19. Najpierw kółko lub dwa maszeruję z początkującym kolegą, a potem biegam.
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

Mirko pisze:00:31:24.77 to moje szczęśliwe liczby na ten tydzień, taki właśnie miałem czas na 5km.
Wiem, że to żaden wynik przy Waszych osiągach, ale po 3 tygodniach biegania cieszy mimo wszystko ;)

Pozdrawiam,
Mirko

P.S. Ja biegam w pon, śr i pt ok. 18:30 - 19. Najpierw kółko lub dwa maszeruję z początkującym kolegą, a potem biegam.
Mirko...życiówkę już masz...teraz życzę być z niej urywał cekundy po 15 na raz(takie minimum) tego CI życzę...
Ps. polecam biegać z początkującymi koleżankami...pomyśl o tym to lepiej mobilizuje. Ewa na pewno się zgodzi byś był jej BOdy... Chyba że CZesrer się wgryzie między W...a Z...

A ja już czekam z niecierpliwością na sobotę..By Was WSZYSTKICH znów zobaczyć....super ze nas tak wielu...a bedzie jeszcze wiecej...

pozdr
Bziium
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
bromek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam,
To ja również pochwalę się swoimi szczęśliwymi liczbami:
10 km w 01:13:33, czas nie jest najważniejszy liczy się fakt, że udało się w jednym kawałku.
Mirko, ja biegam w wt, czw, sob, niedz, rożne warianty kółek po Skałce. Jak mam dość Skałki to obieram kierunek Amelong i wracam przez Kaufland, koło stadionu do domciu. Godziny biegania to 19:30-20:00 w tygodniu.
Pozdrawiam,
Bromek
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:Ps. polecam biegać z początkującymi koleżankami...pomyśl o tym to lepiej mobilizuje. Ewa na pewno się zgodzi byś był jej BOdy... Chyba że CZesrer się wgryzie między W...a Z...
:bum:
wolfi pisze:Test Coopera coś na co czeka każdy BBL-owicz:) Też mam zamiar pilnować Chestera, bo się nam ostatnio strasznie rozhulał:)
Będzie ciekawy pojedynek :) Pół roku temu odstawiłeś mnie na ile? 150-180m? :) Czuje sporą poprawę, ale jak to mawiał Krzynówek cały czas do przodu, i przede wszystkim staramy się :)
Madalein pisze:
Chester04 pisze:
Madalein pisze:A czy ktoś z Was był na treningu bbl w Mikołowie?
Może jakiś wyjazd w gości kiedyś? :)

Ja niestety za późno auto od mechanika w sobote odebrałem i byłem zmuszony popołudniu biegać sam, po już pustym stadionie... Ale na Cooperze za tydzień się zmierzymy :)
A wystarczyło kliknąć do mnie i już byłoby towarzystwo popołudniu na stadionie:) Myślałam o tym by się wybrać na małe przeszpiegi do konkurencji hihi... Pomyślimy...
Co do Coopera to oczywiście będę Cię goniła Chester jak na Kojota za Strusiem przystało hihihi...
Aaa widzisz noo :) Trzeba pomyśleć, sporo BBLów w niedalekiej okolicy, możnaby kilka stadionów najechać.

I dlaczego chcesz mnie gonić, może to ja będe musiał Ciebie? :)
Obrazek
wn64
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Warszawa zdobyta !!!! Jest nowa życiówka - 01:38:47 !!!!Teraz Dębno na.........03:30:00 !!!!Pozdrawiam wszystkich !!!Niech MOC będzie z Wami !!!
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wn64 pisze:Warszawa zdobyta !!!! Jest nowa życiówka - 01:38:47 !!!!Teraz Dębno na.........03:30:00 !!!!Pozdrawiam wszystkich !!!Niech MOC będzie z Wami !!!
Gratulacje! :)
Obrazek
Początkująca
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 48:45:50

Nieprzeczytany post

wn64 pisze:Warszawa zdobyta !!!! Jest nowa życiówka - 01:38:47 !!!!Teraz Dębno na.........03:30:00 !!!!Pozdrawiam wszystkich !!!Niech MOC będzie z Wami !!!
GRATULUJĘ :)
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Brawo Wiesiu, tak czułem, że się nie będziesz oszczędzał. A Krzysiu w Żywcu uporał się z 1:30. Ja sobie wtedy bardziej krajobrazy podziwiałem, ale dzień wcześniej z kumplem wywalczyliśmy miejsce w pierwszej dziesiątce w kategorii MM w rajdzie przygodowym w Katowicach, także dobry weekend.

Chester, a ile miałeś ostatnio na Cooperze? różnica chyba była trochę mniejsza, w każdym razie ja czułem Twój oddech. A my to w zasadzie bardziej w kółko niż do przodu.
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wolfi pisze:Chester, a ile miałeś ostatnio na Cooperze? różnica chyba była trochę mniejsza, w każdym razie ja czułem Twój oddech. A my to w zasadzie bardziej w kółko niż do przodu.
Musiałem mocny mieć ten oddech :bum: Zrobiłem 2840 za drugim razem (na tym AWFowskim chyba), a Ty jak pamiętam przebiłeś 3000 :)
Obrazek
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Widzę, że większość z Was miała b. udany weekend; super:)
Kto i gdzie startował jako BiegamBoLubię?
wn64
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja w 7PW jako BiegamBoLubię - KATOWICE!!!!!!

p.s A teraz Wam zdradzę - mój wynik to zasługa podkolanówek z kompresją które kupiłem w W-wie wydając......... majątek,ale naprawdę polecam!!!! Po biegu,po raz pierwszy, żadnych bólów mięśni ,czy zakwasów!!!!
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wn64 pisze:Ja w 7PW jako BiegamBoLubię - KATOWICE!!!!!!
Ekstra; jeszcze bardziej cieszę się z Twojego sukcesu:)

wn64 pisze:p.s A teraz Wam zdradzę - mój wynik to zasługa podkolanówek z kompresją które kupiłem w W-wie wydając......... majątek,ale naprawdę polecam!!!!
- ech, miałam cichą nadzieję że jednak treningu ;)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ