prawda. chyba powinnam wystąpić do Tomasza o udzielenie praw autorskich i zmienić sobie avaforrest pisze:Mama Kin, gepard w Twoim avatarze się nie umywa do pieseła Tomasza
Sammi, cudne zwierzę masz
prawda. chyba powinnam wystąpić do Tomasza o udzielenie praw autorskich i zmienić sobie avaforrest pisze:Mama Kin, gepard w Twoim avatarze się nie umywa do pieseła Tomasza
Częstuj się Dwa lata temu wziąłem go ze schroniska, rodowodowy z metryką, niby zdrowy. Okazało się po fakcie, że nie widzi na jedno oko, drugie słabo plus coś tam jeszcze wyszło... Teraz ma 7 lat. Mimo obaw psiak rewelacyjny i nic sobie nie robi z problemów Spaniele polecam, dorosły pies, a popiskuje i cieszy się jak szczeniak przy każdym naszym powrocie do domu. Do ułożenia dosyć łatwa rasa, jedynie jak w polach chwyci trop, to trzeba się nabiegaćMama Kin pisze:prawda. chyba powinnam wystąpić do Tomasza o udzielenie praw autorskich i zmienić sobie avaforrest pisze:Mama Kin, gepard w Twoim avatarze się nie umywa do pieseła Tomasza
Ja też...Mama Kin pisze: i na co mi przyszło, pieseł w avie, a ja kociara
Ale, ze tak do jedzenia?Mama Kin pisze:"podziel się swoim zwierzątkiem"
wreszcie cos dla nas, pokażemy swoje świnkiSkoor pisze:Ale, ze tak do jedzenia?Mama Kin pisze:"podziel się swoim zwierzątkiem"
w śmietanie! sexySkoor pisze:I sledzie
Ja z rodzinką też się zastanawiałam nad Spanielkiem, cudowne pieski, urzekają mnie te ich oczy i loczki Zastanawiałam się też nad Bassetem Hound, tutaj to dopiero spojrzenie jest nieziemskie <3 Uroczego masz pieska, widać, że lubi dużo ganiać i się bawićTomasz pisze: Dwa lata temu wziąłem go ze schroniska, rodowodowy z metryką, niby zdrowy. Okazało się po fakcie, że nie widzi na jedno oko, drugie słabo plus coś tam jeszcze wyszło... Teraz ma 7 lat. Mimo obaw psiak rewelacyjny i nic sobie nie robi z problemów Spaniele polecam, dorosły pies, a popiskuje i cieszy się jak szczeniak przy każdym naszym powrocie do domu. Do ułożenia dosyć łatwa rasa, jedynie jak w polach chwyci trop, to trzeba się nabiegać
Serio z tymi osami ?kuczi pisze:Ja mam akwarium oi osy na strychu :P