Hmmm... Pół godziny za późnodarek284 pisze:W Decathlonie Targówek jest promocja i Myo XP Petzla kosztuje 149 PLN
![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Hmmm... Pół godziny za późnodarek284 pisze:W Decathlonie Targówek jest promocja i Myo XP Petzla kosztuje 149 PLN
Właśnie dostałem jeden arkusz na podpisy, do soboty. Może któregoś dnia ktoś będzie chciał się podpisać, pod szlabanem albo w okolicy...henley pisze:Chętnie się też podpiszę!!!
Ja dziś rano pogoniłem Maryśkędarek284 pisze:Biegamy dziś w Marysi, mam nadzieję, że będzie tak samo widno jak ostatnio i nie będziemy się potykać.
Zaczniemy pewnie około 19, ale może uda nam się wcześniej.
Czy są jacyś chętni, tak żebyśmy wiedzieli do kogo dzwonić, jak się coś zmieni?
Ok. To pewnie zajrzę przed 19:00...darek284 pisze:Przemek, ja w sobotę pracuję, więc nie będzie mnie rano. Jeżeli masz czas i ochotę to wpadnij wieczorem, a my podpiszemy listę.
Dokładnie! Zdrówka, Żelazny!darek284 pisze:Piotrek kuruj się, leż, nie wstawaj. Grypę trzeba wyleżeć.
Nawet do toalety.darek284 pisze:Piotrek kuruj się, leż, nie wstawaj.
Jestem chętny na 19.00. Chętnie też podpiszę protest.darek284 pisze:Biegamy dziś w Marysi, mam nadzieję, że będzie tak samo widno jak ostatnio i nie będziemy się potykać.
Zaczniemy pewnie około 19, ale może uda nam się wcześniej.
Czy są jacyś chętni, tak żebyśmy wiedzieli do kogo dzwonić, jak się coś zmieni?
henley pisze:Krótki meldunek: Dzisiaj rano Patrol w składzie Piotr A-S i henley sprawdzili dwukrotnie stan trasy "Tylko Dla Orłów". Stan nawierzchni dobry.. Po drodze spotkali Docenta z 2 psami który chyba jednak symuluje kontuzję
. Do Szalonej Maryśki trasa będzie dalej patrolowana
.
No to brawo! Gratulacje dla Niektórych z NiektórychBeauty&Beast pisze:Niektórzy śmignęli wzdłuż Kościuszkowców brudną toyotką w drodze do Grzybków po drodze na Kabaty.
Niektórzy z niektórych na Kabatach wystąpili zaskakująco i niespodziewanie dobrze