nie wiem jaki to jest dystans, ale generalnie w tempie 6:30 mogę się przelecieć 5-6 kiloForfun pisze:ja śmigam od początku Pabianickiej do Rudzkiej, a przy dobrym dniu do Ikei, niestety ja nie mam możliwości na dojazdy gdziekolwiek, chyba że tramwajem, ale nie lubię śmierdzieć w MPK:) a jakie tempo jest ok dla Ciebie?
Cześć jestem z Łodzi.
- goldie77
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
podziwiam. ja na takiej dłuuugiej prostej bym się załamał. nawet jak jadę autem to sie męczę :-DForfun pisze:ja śmigam od początku Pabianickiej do Rudzkiej, a przy dobrym dniu do Ikei
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
- goldie77
- Zaprawiony W Bojach
e to spoko, mogę zrobić cały dystans, tylko jak tu koło samochodów biegać :):)koreek pisze:to tylko 4-5km w 1 strone;p. i widocznie za wolno jezdzisz samochodem ze Ci sie nudzi:D:D
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
od wlokniarzy do ikei jest spoko-szeroki chodnik, po ronda do gorniaka troche gorzej...
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 55min
do rudzkiej jest 3, do rzeczki za starorudzka 4, a do ikei ok 5, no i oczywiście powrót:) a trasa troche licha. Teraz to i slizgo, i snieg, ale da rade. wg mnie najlepiej to sie smiga kolo lotniska, cisza spokoj, zielono, ale to za jakis miesiac:) A ktos z was sie wybiera na maraton jakos niedlugo? W kwietniu sa 2
-
- Rozgrzewający Się
Witam,
Nie wiem czy wątek jest jeszcze aktualny ale poszukuję chyba raczej partnerki do biegania (partnera na razie się boje ze względu na kiepską kondycję) i najlepiej początkującej.
Mieszkam niedaleko Inflanckiej (Bałuty), mam 28 lat, i biegałam rok temu dla przyjemności (dystans 10 km - ok. 45 min). Ten rok całkowicie nic nie robiłam bo czasu brakowało... Zaczynam czuć wiosnę w powietrzu i chyba ruszę pobiegać dla poprawy nastroju.
Może ktoś się zainteresuje. Podaje GG: 132212
Nie wiem czy wątek jest jeszcze aktualny ale poszukuję chyba raczej partnerki do biegania (partnera na razie się boje ze względu na kiepską kondycję) i najlepiej początkującej.
Mieszkam niedaleko Inflanckiej (Bałuty), mam 28 lat, i biegałam rok temu dla przyjemności (dystans 10 km - ok. 45 min). Ten rok całkowicie nic nie robiłam bo czasu brakowało... Zaczynam czuć wiosnę w powietrzu i chyba ruszę pobiegać dla poprawy nastroju.
Może ktoś się zainteresuje. Podaje GG: 132212
-
- Rozgrzewający Się
Witam wszystkich, szukam partnera lub partnerki do biegania, nie mam jeszcze żadnych osiągnięć, dopiero zaczynam przygodę z bieganiem, i rzucam jednocześnie palenie, moja kondycja jest minimalna, ale wiem tez że druga osoba świetnie motywuje, mieszkam na Retkinii niedaleko areny, w grę wchodzą raczej wieczory, chociaż dałabym się pewnie namówić też na poranne bieganie
-
- Rozgrzewający Się
Hej Carolcia, chętnie z Tobą pobiegam, też jestem początkująca, też potrzebuję kogoś, kto będzie mnie motywował, mogę podjechać do parku na zdrowiu, możemy zacząć już od tego tygodnia, co ty nato? :(
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 55min
I rzucanie palenia i bieganie to świetna sprawa, nic tylko pogratulowac. A rzucasz z jakims pomocnikiem czy tylko z silna wola? Z doswiadczenia wiem, że im wiecej biegasz tym mniej palisz, a po 10 km nie siegniesz po papierosa przez caly dzien. Pomijajac fakt ze zakwasy nie pozwola Ci sie ruszyc to nawet nie ma ochoty na dymka:). Zatem good luck. I pamietaj o dobrych butach.
A ktos moze z uzytkownikow wybiera sie na maraton do krakowa w kwietniu?
A ktos moze z uzytkownikow wybiera sie na maraton do krakowa w kwietniu?
-
- Rozgrzewający Się
Monika, wysłałam Ci moje dane, zadzwoń albo napisz i do dzieła
Forfun moim wspomagaczem ma być właśnie bieganie, mam nadzieje że mi się uda rzucić i nie przytyć Najlepszą motywacją do rzucenia będzie to że będę umierać w trakcie biegu:) Poza tym za tą całą kasę co na fajki wydaję, to wolę sobie kupić jakieś dobre buty do biegania
Forfun moim wspomagaczem ma być właśnie bieganie, mam nadzieje że mi się uda rzucić i nie przytyć Najlepszą motywacją do rzucenia będzie to że będę umierać w trakcie biegu:) Poza tym za tą całą kasę co na fajki wydaję, to wolę sobie kupić jakieś dobre buty do biegania
- goldie77
- Zaprawiony W Bojach
biegam wieczorami w tygodniu tak w granicach 17:30 - 18:00, biegam na Stawach Jana, w Parku Piłsudskiego albo 3go MajaForfun pisze:Goldie 77 a w jakie dni i o jakich porach smigasz?
w weekend staram się latać po Arturówku, rano