mając takiego na grabie było się królem podwórka
Komentarz do artykułu Nadbiega Fenix 2 od Garmina - będzie hit?
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: brak
klasyk 
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
jaroslavo
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
Może Ambit w wersji szafir jest babski ale w wersji black już na pewno nie można o nim tego powiedzieć. Załączam real foto.Piechu pisze:cichy ej no weź
swoją droga liczyłem na to, że poprawka 4.0 wniosła zauważalną poprawę pracy zegarka.... no nic, po raz kolejny okazało się, że nadzieją płonną jest
Na sobotnim GP w biegach przełajowych (trasa wokół jeziora Rusałka - las liściasty) pokazał takie cuda, że koniec. policzył dystans 5,49 gdzie u każdego innego maksymalne odchylenie to 60-90m. Tempo średnie z odcinka... "szał". Ślad - szkoda gadać.
Fenix2 to straszna padlina i żadna poprawka tego nie zmieni
F2 to pikny zegarek - znacznie ładniejszy niż babski ambit (oczywiście o gustach się nie dyskutuje). Szkoda tylko, że zasadniczo nie nadaje się do niczego więcej jak używanie go w roli codziennego zegarka. Na pewno ostatnią rzeczą jaka mu dobrze wychodzi to udawanie zegarka multisportowego
Rzadko już zaglądam na to forum ale widzę, że problemy z Fenix 2 się nie skończyły. Cieszę się, iż ja już od miesiąca zajmuję się tylko trenowaniem a nie walką z bugami. Do tej pory mojemu Ambit3 nie zdarzył się ani jeden klops.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach

Czarny też jest babski... tyle, że trochę mniej 
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
No nie no ambity sa idealne. Najlepsze pod każdym względem. To prawda
Mam nadzieje ze niebawem wyjdzie kolejny w ktorym w koncu beda wibracje, bede mogl wgrac sobie prosta mapke no i bede mogl podlaczyc go jak pendrive do kompa zeby zarzadzac treningami, waypointami i mapami offline. Wtedy pewnie definitywnie sie przeniose. Chyba ze F3 bedzie overkillem.
920xt niestety nie posiada ficzerow ktore uzywam.
Mam nadzieje ze niebawem wyjdzie kolejny w ktorym w koncu beda wibracje, bede mogl wgrac sobie prosta mapke no i bede mogl podlaczyc go jak pendrive do kompa zeby zarzadzac treningami, waypointami i mapami offline. Wtedy pewnie definitywnie sie przeniose. Chyba ze F3 bedzie overkillem.
920xt niestety nie posiada ficzerow ktore uzywam.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach

No, jak Rudy 102małymiś pisze:Ambit black wyglada jak czołg!
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
popularność golfa nie wynika raczej z upodobań estetycznych.
a ambit ma dużą, płaską, okrągłą tarczę, łagodnie przechodzącą w pasek. to forma zarezerwowana raczej dla damskich czasomierzy
a ambit ma dużą, płaską, okrągłą tarczę, łagodnie przechodzącą w pasek. to forma zarezerwowana raczej dla damskich czasomierzy
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

bo w tym pasku jest moduł GPS i on działa, do tego działa dobrze, w odróżnieniu od Garmina.f.lamer pisze: a ambit ma dużą, płaską, okrągłą tarczę, łagodnie przechodzącą w pasek. to forma zarezerwowana raczej dla damskich czasomierzy
ale fakt, o gustach się nie dyskutuje za wiele.
także ten tego, nie ma się co napinać.
piszcie lepiej co tam dziś u Fenixowie słychać, w końcu mamy nowy dzień, czas na nowe cuda
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Bacio
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 55:09
- Życiówka w maratonie: 5:12:13
Liście spadają, Feniksy coraz lepiej działają... Będziemy się znowu martwić na wiosnę...
1. Tu trochę o biegomarszowaniu... www.biegomarsz.pl
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
-
DominikM
- Wyga

Bateria zawsze może być lepszamałymiś pisze:ja to bym nawet chciał by ten fenix2 powstał jak feniks z popiołów. może wtedy ambity będą jeszcze lepsze - ale czy to jest w ogóle możliwe by były jeszcze lepsze
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
Niech już nic nie zmieniają, ambit jest tak idealnyDominikM pisze:Bateria zawsze może być lepszamałymiś pisze:ja to bym nawet chciał by ten fenix2 powstał jak feniks z popiołów. może wtedy ambity będą jeszcze lepsze - ale czy to jest w ogóle możliwe by były jeszcze lepsze
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

hahaha kompletnie ironii i szydery nie zauważyłemMikeSpy pisze:
Niech już nic nie zmieniają, ambit jest tak idealny
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
-
DominikM
- Wyga

Bez wibracji nie da się żyć. Niejedna samotna dama mogłaby się wypowiedzieć.MikeSpy pisze:Niech już nic nie zmieniają, ambit jest tak idealnyDominikM pisze:Bateria zawsze może być lepszamałymiś pisze:ja to bym nawet chciał by ten fenix2 powstał jak feniks z popiołów. może wtedy ambity będą jeszcze lepsze - ale czy to jest w ogóle możliwe by były jeszcze lepsze