Podbijam :D
Dzięki za wszorajsze zajęcia na siłown, mam cichą nadzieję że dzisiaj wasze mięsnie ją także wspominają

Widzimy się w sobote o godz. 9:30 na Groblach

Orientacyjne tempo treningu: 6 min/km
Ech... nie mam zdjęć tych-niektórych-ubitych-dróg-i-ścieżek którymi skakaliśmy...Trasa w terenie po nawierzchni szutrowej i leśnych ubitych ścieżkach. Lekkie przewyższenia
Księżna pisze:Orientacyjne tempo treningu: 6 min/km
Ta... zwłaszcza pierwsze kilometry bardzo 6:00![]()
Nie ma za co. To ja się ciesze że mogłem wam pokazać parę ciekawych miejsc.Daro76 pisze:Fotki z dzisiejszego wybiegania
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 184&type=1
Dzięki Bogil za organizacje a uczestnikom za wspólne bieganie
Kratka pisze:Perły Małopolski- bieganie po Ojcowskim Parku Narodowym- można by znaleźć parę mankamentów, choćby to, że do tej pory nie wiem, kiedy zaczął się ten bieg:), ale to drobny szczegół. Najgorszą wpadką organizatorów był, moim zdaniem, brak czegoś do picia na mecie (a przecież meta, jak sama nazwa wskazuje, powinna mieć coś do zaoferowania...., ale i to bym darowała, jako że sama impreza- moim zdaniem- super. Trasa z przecudnymi widokami (ja biegłam 21 km), pogoda przepiękna, ludzie zewsząd uśmiechnięci i zadowoleni.
I tak przy okazji, dziękuję Karolowi za wspólny bieg, Markowi za transport, i Roksanie za współuczestnictwo (przy okazji gratuluję debiutu), Ewie za dopingowanie.
Było przefajnie, także dzięki Wam:)