Poza tym - w końcu w domu

Nadal w łóżku, ale z przytulonym, mruczącym burasiątkiem obok...

Wysłane z Tapatalka
Moderator: beata
Dzięki :*ASK pisze:To bylas nawet w hospital? Buziaki
nie nietypowe, a raczej zdroweania102 pisze:
beata masz raczej nietypowe podejście do tematu dbania o wygląd i pewnie dzięki temu więcej czasu i pieniędzy;-)
Ja tam wyemigrowałabym nawet już, mam dosyć ciemności różnych a tej klimatycznej najbardziej.ania102 pisze:Moim marzeniem jest wyemigrowanie na stare lata gdzieś, gdzie jest więcej słońca, w tych ciemnościach fatalnie się czuję, chciałabym chociaż część życia spędzić w całorocznym cieple![]()
Heh, ja chyba nie mam po prostu podejścia. Ale skoro przez ponad połowę życia zawsze spieszyłam się na jakiś trening i to był priorytet, no to ów priorytet mnie jakoś tam ukształtował. A pieniędzy to i tak nie mam, i jeśli chcę wyjeżdżać i realizować różne sportowe pasje a w dodatku ostatnio muszę też się rehabilitować i leczyć, to pieniędzy na dbanie o siebie już brak.beata masz raczej nietypowe podejście do tematu dbania o wygląd i pewnie dzięki temu więcej czasu i pieniędzy;-)
Tak, tabelek w planie dużo, to fakt, więc może być trochę nieczytelny.Hanna77 pisze:Beata, z ciekawosci zajrzalam na rozpiske nadlesnictwa, ale nie moglam sie rozeznac w tabelkach pelnych cyfr. znam ten las od dawna i widze, ze wycinka jest znaczaca. moze tak jak w hajnowce, w ciagu tego roku zrealizowano plan wycinki do 2022roku a moze, tak jak mowila osiecka (oczywiscie w innym znaczeniu ale ja sobie wykorzystam jej slowa)"trudno. kazdy las sie kiedys konczy"