Fuerte25 pisze: Niestety w sobote mnie nie bedzie myslalam, ze zaczynacie o 8.30 ale wasz Treneiro uswiadomil mnie, ze o 9.30 czyli o tej samej godzinie co ja zaczynam sedziowanie zawodow...Takze bieganie razem musimy odlozyc do nastepnej soboty.
Dobra, dobra Wczułaś się w challenge a że Mnie też teraz nie będzie to co to za Challenge byłby Będą si emusieli obyć bez Nas jakoś, nie wiem jak Bziumik poradzi sobie z grupą
No właśnie Jeśli Natko robisz 2000 w 4 miesiące to Ja Ci z kolei powiem że 12-15 km to jest krótki trening 15-22 standardowy, dłuugie wybiegania zaczynają się od 22Fuerte25 pisze: Wybiegania robie w roznych tempach...zalezy co mam na treningu dzien wczesniej i dzien po, rowniez od tego jak sie czuje i z kim ide na trening... Wybiegania 12-15km zazwyczaj robie lekko ponizej 5minut/km, gdzies 4.45, ale im krotsze wybieganie tym szybciej. Dlugie wybiegania 15-22km robie po 5minut/km, tylko czasami szybciej... Czesto jak ide z kolegami z klubu. ktorzy biegaja szybciej, tempo wchodzi po ok. 4.30 i podobnie. Oczywiscie, jak dzien wczesniej mialam ciezki trening to spokojnie powyzej 5minut biegam
pozdrawiam
Ja standardowo weekendowe dłuugie robie po 4:30-4:50 no chyba że maratońskie dłuugie >30 to zchodze powyzej 5
Więc myślę że się kiedyś możemy przelecieć