Skomentuj artykuł "Czy to czas na roztrenowanie? – pytamy Jacka Wośka"

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
RysK0
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:
Sikor pisze: 17 paź 2021, 19:04
50latek pisze: 17 paź 2021, 17:45 Tak, czytałem nawet że listopad, tylko dlaczego artykuł pojawia się teraz, w czasie najlepszym na bicie życiówek??? O to mi chodzi.
Dla niektorych czas roztrenowania wlasnie nadszedl (np. dla mnie), a dla innych zapewne niedlugo nadejdzie.
To jest IMO bardzo dobry czas na taki artykul. Naprawde nie rozumiem Twojego oburzenia :niewiem:
+1
No moze propozycja przez miesiąc (prawie) nic nie biegać to nie jest dla mnie (bym zwariował) ale artykuł na czas i OK.
+1
Jutro mam pierwszy bieg po 2 tygodniach " roztrenowania ".
Przypuszczam, że bez tej przerwy nic by mi nie było, ale skoro można ...
New Balance but biegowy
realista
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wszędzie piszą o rekordzie Polski p. Lisowskiej, ale jakoś w tabelach pzla nadal go nie ma. Błąd czy nie został ratyfikowany? Bo trochę czasu od biegu minęło...
pma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:46
Życiówka w maratonie: 2:43:25

Nieprzeczytany post

realista pisze: 18 paź 2021, 00:01 Wszędzie piszą o rekordzie Polski p. Lisowskiej, ale jakoś w tabelach pzla nadal go nie ma. Błąd czy nie został ratyfikowany? Bo trochę czasu od biegu minęło...
Ola Lisowska "tylko" wyrównała ten rekord, nie ustanowiła nowego, a w takiej sytuacji zdaje się że w mocy nadal pozostaje ten kto rekord ustanowił pierwotnie.
ODPOWIEDZ