Miernik pracy serca Sigmy czy...?
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
- Życiówka w maratonie: brak
Rewelacja, dzięki za odzew.
Teraz pozostaje mi czekać do wypłaty, aj, piękny to będzie czas. ;] Życzę długiego i przyjemnego korzystania z Garmina!

Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal
)
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal

Mój blog.
Komentarze do bloga.
-
- Dyskutant
Przeczytałem historię zmagań kolegi Reaktora z wyborem pulsometru, a jako że sam się przymierzam do nabycia takowego, postanowiłem się udzielić w temacie 
Rozumiem, że zdecydowałeś się kupić tego Garmina, tak?
Pozdrawiam

Rozumiem, że zdecydowałeś się kupić tego Garmina, tak?
Pozdrawiam

keep on running, keep keep on running.
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
- Życiówka w maratonie: brak
Zgadza się.
Oprócz przejrzenia forum poczytałem opinie na Amazonie oraz z innych źródeł i wydaje mi się, że nie będę żałował tego wyboru i będę mógł się cieszyć świetnym urządzeniem przez parę lat. Pozdrawiam.

Oprócz przejrzenia forum poczytałem opinie na Amazonie oraz z innych źródeł i wydaje mi się, że nie będę żałował tego wyboru i będę mógł się cieszyć świetnym urządzeniem przez parę lat. Pozdrawiam.
Zapraszam do odwiedzin:
)
Mój blog.
Komentarze do bloga.

Mój blog.
Komentarze do bloga.