Nie jest źle. Obejrzałem najgorszy fragment i da się bokiem ominąć.krzysztof.karczewski pisze:całkiem fajna ścieżka w jesiennych klimatach.

Moderator: beata
Nie jest źle. Obejrzałem najgorszy fragment i da się bokiem ominąć.krzysztof.karczewski pisze:całkiem fajna ścieżka w jesiennych klimatach.
Muszę się dopytać gdzie to Nienacko i też zacząć stamtąd startować, bo widzę że z choroby i nic-z-tego-nie-będzie wychodzą nie-wiem-skąd-te życiówkikatekate pisze:ja dziś wystartowałam znienacka w dyszce iiiiiii znienacka wywalczyłam 5msc OPEN i nowy rekord45.18
![]()
![]()
kurcze...nie wiem, z czego ten wynik
Nie wiem co powiedzieć bo nie jestem z tych co mówią "a nie mówiłem?"katekate pisze:Marcinno widzisz....może to przez to zluzowanie.. co miałam wytrenowac, to wytrenowałam
![]()
Będzie dobrze. Założymy się? Tylko juz nie biegaj - przed samą połówką mały rozruch i kilka przebieżek. To wystarczy.katekate pisze:ale cholera tracę już głostchawica i oskrzela bolą
tak jest szefie!Marc.Slonik pisze:Tylko juz nie biegaj - przed samą połówką mały rozruch i kilka przebieżek. To wystarczy.
To rozumiemkatekate pisze:tak jest szefie!