Mazowiecki Park Krajobrazowy
-
Gerard
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja także machnąłem życiówkę - poprawiłem się o grubo ponad 2 minuty. Udało mi się złamać 45 minut
Powiedziałbym, że to niezły prognostyk przez PMW, ale niestety bieg przypłaciłem koszmarnym katarem
Liczę, że na katarze się skończy, i to szybko, a forma nie umknie...
-----------------------------------------------------
Pozdrawiam,
Gerard
Pozdrawiam,
Gerard
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach

Wykuruj się koniecznie przed MW, a będzie kolejna życiówka.
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
-
michałł
- Wyga

- Kontakt:
pogoda byla super to i wyniki super sie posypaly... mnie sie tez udalo zyciowke zrobic w Falenicy 
- darek284
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Gerard pisze:Ja także machnąłem życiówkę - poprawiłem się o grubo ponad 2 minuty. Udało mi się złamać 45 minut![]()
Wszystkim należą się gratulacje, nieźle, 4 życiówki, a marzec to przecież nie jest miesiąc życiówek.
My w sobotę 62 km na rowerze ze średnią prędkością 26 km/h, a w niedzielę 22 km po Marysi. Kręciliśmy się po obcych stronach i odkryliśmy fajną ścieżkę po drugiej stronie wydmy. Z ciekawostek napiszę, że spotkaliśmy henleya, który był na krótkim rekonesansie i wyglądał bardzo zdrowo.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- henley
- Zaprawiony W Bojach

Biegacze z MPK jak już poprawiają życiówki to nie jakieś tam "nędzne" 10-15 sek, tylko konkretnie : 1min, 2 min!!!
Ogromne gratulacje dla Życiówkowiczów z Falenicy, tegoroczny sezon biegowy idzie w dobrym kierunku
.
Ogromne gratulacje dla Życiówkowiczów z Falenicy, tegoroczny sezon biegowy idzie w dobrym kierunku
pzdr
henley
,,Nie ma litości, zakładników nie bierzemy..."
henley
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach

Dziś jak zwykle zjawiłem się przy szlabanie, a tu ni widu ni słychu nikogo... Henley robi jakiś intensywny BPS, to go po cichu usprawiedliłem
ale brak Reni i Darka uznałem za dezercję...
i po 10 minutach potruchtałem sam w las spotykając sarenki - w sumie było bardzo fajnie. Wychodząc z lasu zobaczyłem jednak samochód Reni i Darka, więc jednak dotarli. Szkoda że się nie spotkaliśmy, bo całą długość głównej alejki oglądałem się szukając błyskających w oddali lampek.
Do czwartku?
Do czwartku?
- Renata
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Faktycznie szkoda, bo przyznam że myśleliśmy o Tobie i też wypatrywałam światełka w lesie. Nie biegliśmy po wydmie tylko zrobiliśmy pętlę po płaskim i pewnie dlatego się rozminęliśmy. Warunki dziś były niesprzyjające: pełno połamanych gałęzi plączących się pod nogami, wiatr hulający i trzeszczące odgłosy suchych konarów, które w każdej chwili mogły spaść na głowy, na koniec jeszcze coś przelotnie kropiło i wróciliśmy 15 min przed planowanym zakończeniem. Jesteśmy więc w pełni usprawiedliwieni, choć spóźniliśmy się.
We czwartek przy takiej pogodzie jeździmy po pokoju, bo w kwietniu mamy zamiar dojechać do Garwolina
.
We czwartek przy takiej pogodzie jeździmy po pokoju, bo w kwietniu mamy zamiar dojechać do Garwolina
Pozdrawiam,
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
- henley
- Zaprawiony W Bojach

No niestety jednak nie robi intensywnego BPS-uPiotrekMarysin pisze:Henley robi jakiś intensywny BPS, to go po cichu usprawiedliłem![]()
pzdr
henley
henley
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach

Mam nadzieję, że to nic poważnego - napisz co się stało?henley pisze:No niestety jednak nie robi intensywnego BPS-uze względu na awarię kręgosłupa
.
A w Twój nano-BPS czwartek się jakoś wpisuje, czy nie bardzo?
- henley
- Zaprawiony W Bojach

Dzisiaj wygląda na to ,że jest już lepiej. Na pewno będę dzisiaj biegał nie wiem tylko coPiotrekMarysin pisze:Mam nadzieję, że to nic poważnego - napisz co się stało?henley pisze:No niestety jednak nie robi intensywnego BPS-uze względu na awarię kręgosłupa
.
A w Twój nano-BPS czwartek się jakoś wpisuje, czy nie bardzo?
pzdr
henley
henley
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Masz buty nowsze, czy jakieś stare? Bo może warto zainwestować w tym momencie w nową amortyzację, pozdrawiamhenley pisze:Dzisiaj wygląda na to ,że jest już lepiej. Na pewno będę dzisiaj biegał nie wiem tylko coPiotrekMarysin pisze:Mam nadzieję, że to nic poważnego - napisz co się stało?henley pisze:No niestety jednak nie robi intensywnego BPS-uze względu na awarię kręgosłupa
.
A w Twój nano-BPS czwartek się jakoś wpisuje, czy nie bardzo??
- beata
- Ekspert/Trener
Kazig, Henley biega bez amortyzacjiKazig pisze:Masz buty nowsze, czy jakieś stare? Bo może warto zainwestować w tym momencie w nową amortyzację, pozdrawiam
A na kręgosłup - ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia. Buty wiele do rzeczy tu nie mają, na tym etapie - Henley to przecież nie początkujący biegacz.
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach

Dla lubiących poczytać do poduszki, małe co nieco
.
- beata
- Ekspert/Trener
Piotrek, ale to było wczoraj - dziś do poduszki poprosimy inną bajkę
.
- darek284
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Piotrek, zdaje się, że już znam przyczynę ostatniej ciszy forumowej, brawa za artykuł.
Pozdrawiam,
Darek
Darek