Kurcze pióro! F5 Plus też to makeiw pisze:daniel_torun - sprawdź czy w telefonie masz syntezator mowy ustawiony na polski.
**
Nie wiem, czy wiecie ale na polu z mapą możemy sobie ustawić wyświetlanie tempa lub tempa z dystansem![]()

Kurcze pióro! F5 Plus też to makeiw pisze:daniel_torun - sprawdź czy w telefonie masz syntezator mowy ustawiony na polski.
**
Nie wiem, czy wiecie ale na polu z mapą możemy sobie ustawić wyświetlanie tempa lub tempa z dystansem![]()
budasty pisze:Okazja - Trzeba 2 sztuki kupić , gdybym nie czytał forum Garmina to 6x lub 6x szafir by u mnie był a tak trzymam koszyk i się zastanawiam. Ostatnio wieczorem pobiegałem to w TT brak podświetlenia doskwierał, wreszcie jakiś poważny argument by wymienić
edit, 6x tez promocja dotyczy, ktos chetny z okolic Opola?
budasty pisze:No niestety już nie, jak wcześniej sprawdzałem to był jeszcze, widać sporo ludzi na te promocję się "rzuciło", za niedługo pewnie będzie podobna...
W opolskim MM mieli przedwczoraj na miejscu 6pro.
budasty pisze:A może 6pro brać? W sumie mniejszy a za 2650 to juz kwota rozsądna. Ten tydzień przy 5h aktywnosci z gps wytrzyma, dla mnie to wystarczające. Tylko drugą osobę do zakupu trzeba by znaleźć. 6X jest jednak spory a mój nadgarstek to 185mm tylko.
Edit - nawet 6pro już się nie da kupić w tej promocji.
185mm to mało?budasty pisze:A może 6pro brać? ... 6X jest jednak spory a mój nadgarstek to 185mm tylko.