Gratulacje!

Moderator: infernal

Tym razem wszyscy wierzyli, a ja zawiodłem...SławekK. - 1:29:29
Tillo - 1:29:47
sultangurde - 1:29:25
sochers - 1:29:54 (będzie walczone na końcówce, ale się uda - klątwa już przecież zdjęta)
jacekww - 1:29:49 - tyle miałem jak łamałem to i Tobie taki wróżę
ziko303 - 1:30:43 ale trzymam kciuki za 1:29

Tak. Przynajmniej się nie podpaliłem na początku.adam99 pisze:1:30:48 netto... gratuluję życiówki
 Dzięki Adamie za wpisanie wyniku czy śledzie. Serio. Podczas biegu myślałem o Tobie w ogóle, jak Ty mogłeś biec tempem o wiele wiele szybszym ostatnio...
  Dzięki Adamie za wpisanie wyniku czy śledzie. Serio. Podczas biegu myślałem o Tobie w ogóle, jak Ty mogłeś biec tempem o wiele wiele szybszym ostatnio...   Ahh...
  Ahh... Dzięki PawleTillo pisze:Gratuluję życiówki MichałA ziko303 chyba wygrał browara
 Chyba tak, trafnie wytypował i to bardzo dokładnie.
  Chyba tak, trafnie wytypował i to bardzo dokładnie.Dzięki Wigi, co prawda to prawda.wigi pisze:Ponad minutę z życiówki urwane, gratuluję!

Choć nie taką jak sobie życzył. Dzięki Siedlak!Siedlak1975 pisze:Marudził, jęczał i wyjęczał życiówkę
Gratulacje!

+1adam99 pisze:I tak będzie jęczał, że za mała [WINKING FACE]
 hehe
  hehe Marudziłem jak tylko wrzuciłem wynik. Heh.... Trochę się z tego śmieje. Czy na kolejny sezon, to jeszcze nie jest pewne....keiw pisze:Już jęczy na Endomondo
Michał gratulacje.
Masz cel na kolejny sezon i nie marudź :,-)

Jutro postaram się naskrobać bo będzie o czym.MatiR pisze:Aż te jęki poczytam
Niedługo będziesz się śmiać z tego 1:30 jak przyjdzie ci biegać po 1:25
Jest poprawiony wynik. Minimum zrobione.
 Mati, do takiego biegania czy do Twojego poziomu to ja mogę tylko poczytać Twojego bloga
 Mati, do takiego biegania czy do Twojego poziomu to ja mogę tylko poczytać Twojego bloga   Marzenia.
  Marzenia.Postawie Ci jak będzie okazjasultangurde pisze:Piwa nie wygrałem, ale gratulacje!!
 Dzięki.
  Dzięki.

Tego progressu chyba właśnie nie ma. Ale to napiszę jeszcze w podsumowaniu. Chyba zmarnowałem czas i tyle z tego wszystkiego.jacekww pisze:Brawo Michał, jest progres i życiówa

Jak są to jeszcze trenuj i wybierz opcję 2 lub 3 i się baw bez spiny.
  Jak są to jeszcze trenuj i wybierz opcję 2 lub 3 i się baw bez spiny.