Logadin pisze:Wychodzi na to, że lepiej spać z Garminem niż Polarem, bo wtedy sen jest dłuższy :D
Wow jaki wysyp dziś zegarków garmin owych ale żaden nie dorównuje do f6
Logadin pisze:Wychodzi na to, że lepiej spać z Garminem niż Polarem, bo wtedy sen jest dłuższy :D
Nie no , jasne choć w f5x miałem tylko dwiekuczi pisze:appki fajna sprawa
keiw pisze:Z czujników Polar mam tylko pas H10 i H7. Sprzedałem jakiś czas temu footpoda Polara.
Platforma Polara jest zdecydowanie fajniejsza i o tym dobrze wiedziałem przed przesiadką na Garmina.
Na szczęście używam Runalyze.
Uważam, że sprzęt powinien być w pełni konfigurowalny poprzez www. Tego mi brakuje.
Planowanie treningów jest również lepsze we Flow.
Ogólnie to Vantage jest dobrym i prostym zegarkiem, który osobom nie lubiącym przedzierania się przez zawiłe menu i nie potrzebującym różnych "bajerów", na pewno się spodoba.
Polar ma też bardzo dużo dyscyplin sportu do wyboru.
Dużym plusem w Polar są niezależne autolapy, lapy ręczne i lapy poszczególnych faz oraz suwak, który pozwala analizować sobie poszczególne odcinki.
F6X daje jednak sporo frajdy osobom lubiącym mnogość funkcji i sporej ilości personalizacji.
Bałem się, że Fenix będzie dla mnie za duży, ale zupełnie tak nie jest. Szczerze, to nosi mi się go lepiej niż V-V, który to mnie zbyt ugniatał, szczególnie w trakcie treningów, jak go trzeba mocniej docisnąć.
W nocy w F6X nie walą też po oczach diody pomiarowe.
Na obecną chwilę jestem zadowolony ze swojej decyzji i mam nadzieję, że tak zostanie.
cichy70 pisze:nie ma.
nie spotkałem się, też żałuję bo jak biegnę 2x5km tempa chciałbym mieć i tempo z całości piątej i z każdego km na dwóch różnych ekranach.
Właśnie chodzi o to zebym nie musiał planować treningu w zegarkuJan123 pisze:cichy70 pisze:nie ma.
nie spotkałem się, też żałuję bo jak biegnę 2x5km tempa chciałbym mieć i tempo z całości piątej i z każdego km na dwóch różnych ekranach.
Jest rozwiązanie. Z którego korzysta TAO.
Trzeba zaplanować w tel albo na kompie trening i wyłączy się łapy to pokaże wam tempo danego zaplanowanego odcinka