FR945
Fakt nie działał dobrze.
Kiedyś tak było na f3 to support kazał zrobić reinstastalacje przez webupdate, bo jakieś pliki tymczasowe pozostały z aktualizacji.
Ostatnio była aktualizacja n hub 2,3 i gps2,5
To może w Twoim wypadku pomoc czysta instalacja softu wraz z dodatkami językowym, bo garmin testuje po czystej instalacji i zainstalowaniu wszystkich dodatków przez webupdate.
Kiedyś tak było na f3 to support kazał zrobić reinstastalacje przez webupdate, bo jakieś pliki tymczasowe pozostały z aktualizacji.
Ostatnio była aktualizacja n hub 2,3 i gps2,5
To może w Twoim wypadku pomoc czysta instalacja softu wraz z dodatkami językowym, bo garmin testuje po czystej instalacji i zainstalowaniu wszystkich dodatków przez webupdate.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:14
- Życiówka w maratonie: 2:46:06
- Kontakt:
Jak już pisałem, przywrócenie ustawień fabrycznych pomogło, na dzisiejszym biegu już było OK.
Ale dalej nie połączyłem się z apką "footpod pace", trudno bez niej, da się żyć, może z czasem się nareperuje.
Ale dalej nie połączyłem się z apką "footpod pace", trudno bez niej, da się żyć, może z czasem się nareperuje.
PB: 17:17, 36:14, 1:22:28, 2:46:06
Fotoblog+ https://bieganie.org/
Czy udało się komuś zbić battery body poniżej 5?
Ja próbowałem i nie da się poniżej 5
Ja próbowałem i nie da się poniżej 5
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Łukasz przepraszam a coś Ty zbijał? bo aż się boję się odpowiedzi...
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
Garmin wykrył, że pływam, jeździłem na rowerze na wysokim pulsue ponad 150. A tak naprawdę kopalem ogródek w 30c. I w parę godzin spadł że 100 do 5. Ale poniżej 5 się nie dalocichy70 pisze:Łukasz przepraszam a coś Ty zbijał? bo aż się boję się odpowiedzi...
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Za płytko kopałeś
Poniżej 5 to już byś z tego dołka nie wyszedł
Wysłane z mojego SM-G950F .
Poniżej 5 to już byś z tego dołka nie wyszedł
Wysłane z mojego SM-G950F .
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
- szfagir
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:49:19
- Życiówka w maratonie: 04:42:57
- Kontakt:
Rzadko bywam na forum, ale zapragnąłem wrócić do biegania i wrócić do Garmina, ale po przeczytaniu całego wątku chyba jednak zdecyduje się na Polara V-V.
Z niecierpliwością czekam na dalsze perypetie związane z FR945, który z opisu wydaje się być dla mnie idealnym rozwiązaniem...
Z niecierpliwością czekam na dalsze perypetie związane z FR945, który z opisu wydaje się być dla mnie idealnym rozwiązaniem...
ZAWODOWO: kampanie Google Ads, audyty stron internetowych
PRYWATNIE: biegacz i amator dobrego alkoholu
Co do perypetii 945. To kolega co miał z wysokością to chyba mam podobny problem. Tylko z prędkością.
Ostatnio mam dużo treningów w zegarki i zauważam, że bez stryda prędkość chwilowa zacina się i to widać jakieś 15s przed informacja z jaką prędkością biegałem ostatni.
km.
Jakby zapchany zegarek zwalnial przeliczanie albo na gps sygnal czekał.
Brakuje mi stryda,
Może kolego warto zaczekać a fenix 6. Polar i profesjonalistów nie jest popularny
Ostatnio mam dużo treningów w zegarki i zauważam, że bez stryda prędkość chwilowa zacina się i to widać jakieś 15s przed informacja z jaką prędkością biegałem ostatni.
km.
Jakby zapchany zegarek zwalnial przeliczanie albo na gps sygnal czekał.
Brakuje mi stryda,
Może kolego warto zaczekać a fenix 6. Polar i profesjonalistów nie jest popularny
- szfagir
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:49:19
- Życiówka w maratonie: 04:42:57
- Kontakt:
Przy obecnym Polarze trzyma mnie tylko PolarFlow i bardzo ciekawe podejście do mierzenia dziennej aktywności przez tego producenta. Do FR945 przymierzałem się, ze względów na wygląd, muzykę, płatności i ciekawe funkcje, ale czytając ten wątek odechciewa mi się.
Możliwe, że masz rację, że może warto poczekać na F6, albo zakupić jakiegoś F5.
ZAWODOWO: kampanie Google Ads, audyty stron internetowych
Mi także wiele opcji z polara się podoba po analiza śni w Polar ignite.szfagir pisze:Przy obecnym Polarze trzyma mnie tylko PolarFlow i bardzo ciekawe podejście do mierzenia dziennej aktywności przez tego producenta. Do FR945 przymierzałem się, ze względów na wygląd, muzykę, płatności i ciekawe funkcje, ale czytając ten wątek odechciewa mi się.
Jeśli chodzi o 5 to najlepszy wybór 5x+
Platnosci często są przydatne i wygodne w 945.
Wydaje mi się, że Polar ma mniej wskaźników niż 945
Np oddechu czy A klimatyzacji ja na foto
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:14
- Życiówka w maratonie: 2:46:06
- Kontakt:
Garmin ma bolączki wieku dziecięcego, ale ma swoje forum i na bieżąco poprawiają. Widać że pracuje tam trochę tych programistów.szfagir pisze:Rzadko bywam na forum, ale zapragnąłem wrócić do biegania i wrócić do Garmina, ale po przeczytaniu całego wątku chyba jednak zdecyduje się na Polara V-V.
A Polar, lubię...... ale prawda jest taka że Garmin jest z 5 lat do przodu przed Suunto czy Polarem.
PB: 17:17, 36:14, 1:22:28, 2:46:06
- Arasso
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A wziąłeś pod uwagę fakt iż większość problemów i negatywnych doświadczeń pochodzi od jednego użytkownika?szfagir pisze: (...) ale czytając ten wątek odechciewa mi się.
"Life can pull you down but running will always lift you up."
Właśnie dobry komentarz.Arasso pisze:A wziąłeś pod uwagę fakt iż większość problemów i negatywnych doświadczeń pochodzi od jednego użytkownika?szfagir pisze: (...) ale czytając ten wątek odechciewa mi się.
BTW wydaje mi się, że problem z baterią 945 specjalnie zainicjował garmin aby był powód zakupu nowego fenix 6pro solar