Ten Vantage V ciekawy warty zachodu ? Ma płatności i mapy ?kkkrzysiek pisze:
Keiw, żałuję, że nie kupisz 945 i nie będziesz robił porównań podobnych jak w przypadku Vantage-V.
FR945
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mnie interesuje, czy te nowe fiuczery zostaną zaimplementowane do F5tek.
z drugiej strony, jebał to pies, polityka teraz taka, że jak coś ma rok to już stare i do wyrzucenia a Ty frajerze kupuj nowe.
mam nadzieję, że garmin nie pójdzie tą drogą, ale wszytsko wskazuje na to, że jednak tak.
z trzeciej strony to tylko dodatkowe świecidełka co to się człowiek nimi dwa dni podnieca a potem i tak wuj z nimi.
z drugiej strony, jebał to pies, polityka teraz taka, że jak coś ma rok to już stare i do wyrzucenia a Ty frajerze kupuj nowe.
mam nadzieję, że garmin nie pójdzie tą drogą, ale wszytsko wskazuje na to, że jednak tak.
z trzeciej strony to tylko dodatkowe świecidełka co to się człowiek nimi dwa dni podnieca a potem i tak wuj z nimi.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
Niestety masz racje, mogli by zamontować , choć jak obserwuje często się nie da , choc wielkim zaskoczeniem był gallileo, że się dało .cichy70 pisze:Mnie interesuje, czy te nowe fiuczery zostaną zaimplementowane do F5tek.
Mam tu namyśli , że wiele nowych rzeczy nie da się zamontować pamiętam f3 nie dało się pulsu zamontować bo nie mial HR wewnętrznego. W f3HR nie dało się zamontować map , bo mała pojemnosć i zamontowali w 5x. itp.
945 to mam wrazanie będzie kopia hardware i softowa 5x+ i MArq. Tylko problem może sie pojawić z aktualizacją f5x+ nie ma oxymetru nowej wersji to pewnie nowe fiuchery nie da się zaimplementować ,bo za stary inny oxymeter, mniej dokładny teoretycznie.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
@#$%^ z tym oxymometrem, marketingowy bełkot nic więcej. Natomiast wyliczanie Vomx z uwzględnieniem gorek to raczej nie jest jakieś dwumian Newtona. Teoretycznie f5Plus mógłby dostać nowe opragramowanie, praktycznie nie dostanie bo powiedzą że ograniczenia sprzętowe a tak naprawdę chodzi o to żeby golić klienta. Dla mnie F5 ma wszysko co potrzebuje niech tylko tarasowanie trochę polepszą bo za długo szuka.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Jan123 - nie ma płatności i map. Uważam, że dla ciebie nie jest wart zachodu, bo lubisz różne "bajery" w zegarkuJan123 pisze:Ten Vantage V ciekawy warty zachodu ? Ma płatności i mapy ?kkkrzysiek pisze:
Keiw, żałuję, że nie kupisz 945 i nie będziesz robił porównań podobnych jak w przypadku Vantage-V.
V-V jest dla prawdziwych biegaczy a nie gadżeciarzy
kkkrzysiek - 945 raczej nie kupię, ale kto wie co będzie jak wyjdzie nowy Fenix
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
To, że mam zegarki na ręce, nie oznacza, że tak nie biegam, czyli "na czucie" - i piszę zupełnie serio.
Nie mam problemów z trzymaniem tempa. Jak ustawię sobie trening interwałowy, to jedynie interesuje mnie czas trwania odcinka a tempo trzymam sam.
Nie mam problemów z trzymaniem tempa. Jak ustawię sobie trening interwałowy, to jedynie interesuje mnie czas trwania odcinka a tempo trzymam sam.
Mój Blog "Luźne wpisy"
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Obecnie producenci często podnoszą cenę nowych produktów, a ceny starszych nie za bardzo są obniżane.
Szczególnie tak jest w pierwszych miesiącach sprzedaży.
Przypuszczam, że może być jakaś niewielka obniżka ceny, która z czasem będzie się zmieniała.
Przypuszczam, że może być jakaś niewielka obniżka ceny, która z czasem będzie się zmieniała.
Mój Blog "Luźne wpisy"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
- Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
- Kontakt:
FR 935 już jest w lekko obniżonej cenie, można w eAzymut z 3-letnią gwarancją i darmową dostawą dostać nówkę za 1780.dawka1987 pisze:Jak uważacie czy wejście 945 spowoduje obniżenie ceny 935 ? Mnie nie stać na taki wydatek, aby zakupic nowy FR945, ale na FR935 może po obniżce już tak.
biegam ultra i w górach
- Sikor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:35
- Życiówka w maratonie: 3:13:29
- Kontakt:
No nie zgodze sie. Mam swiezy przyklad i to z Garmina.keiw pisze:Obecnie producenci często podnoszą cenę nowych produktów, a ceny starszych nie za bardzo są obniżane.
Kilka tygodni temu zaczal wyprzedawac Edge 820 po 239 EUR (cena producenta 350, sklepowa pod 300), bo bylo czuc w powietrzu, ze pewnie zaraz wyjdzie nastepca.
Mi sie nawet udalo tuz przed urlopem za 199 EUR wyrwac!
Wracam w weekend z urlopu, i co? Jest nastepca, Edge 830 (cena producenta 400 EUR)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 46:31
- Życiówka w maratonie: 4:04:21
marek84 pisze:FR 935 już jest w lekko obniżonej cenie, można w eAzymut z 3-letnią gwarancją i darmową dostawą dostać nówkę za 1780.dawka1987 pisze:Jak uważacie czy wejście 945 spowoduje obniżenie ceny 935 ? Mnie nie stać na taki wydatek, aby zakupic nowy FR945, ale na FR935 może po obniżce już tak.
Obserwuje na eAzymut juz około miesiąca ta kwota 1780 się ciagle trzyma. Liczę, że obniżą coś jeszcze.
Zależy o jakiej obniżce mówimy gaminy cene tracą (sierpień, Luty)
Ceny garmin trzymają się ale napewno nie będą stare modele nowe w cenie uzywanych.
Moim zdaniem 935 jak kosztuje używany 1500, to chyba poniżej nie spadnie.
Napaliłem się na 945, fakt jestem gadgeciarzem, ale jakoś cena mi sie nie podoba 2649?
F5x+ za 3700 jak kosztował rok temu można była powiedzieć , że się dużo płaciło za oxygen.
Chyba poczekam aż zejdzie do 2300, bo nie ma nic super nowego lepszego niż f5x+.
JAk ktoś będzie widział cene poniże 2500 dajcie linka
Ceny garmin trzymają się ale napewno nie będą stare modele nowe w cenie uzywanych.
Moim zdaniem 935 jak kosztuje używany 1500, to chyba poniżej nie spadnie.
Napaliłem się na 945, fakt jestem gadgeciarzem, ale jakoś cena mi sie nie podoba 2649?
F5x+ za 3700 jak kosztował rok temu można była powiedzieć , że się dużo płaciło za oxygen.
Chyba poczekam aż zejdzie do 2300, bo nie ma nic super nowego lepszego niż f5x+.
JAk ktoś będzie widział cene poniże 2500 dajcie linka
-
- Zaprawiony W Bojach
Blog
Komentarze do bloga
10 km: 45:24 (2017) -> 42:04 (2018) -> 41:15 (2019)
HM: 1:42:54 (2017) -> 1:36:33 (2018) ->1:31:20 (2019)
Komentarze do bloga
10 km: 45:24 (2017) -> 42:04 (2018) -> 41:15 (2019)
HM: 1:42:54 (2017) -> 1:36:33 (2018) ->1:31:20 (2019)