Ludzie biegli odcinek Leskowiec - meta przeważnie w 1:10. No, ale nie ma co drążyć. Na GUR pokażesz formę
 Ludzie biegli odcinek Leskowiec - meta przeważnie w 1:10. No, ale nie ma co drążyć. Na GUR pokażesz formę  

Moderator: infernal

Potrzebujesz dla psyche, czy jakieś inne doświadczenia?EnvyM pisze:Generalnie, celem na najbliższe tygodnie jest teraz jak najmniej biegania, przy zachowaniu codziennej aktywności fizycznej

Muszę do końca wyleczyć piszczele, które w sumie w ogóle nie doskwierają, ale przy mocnym ucisku można poczuć lekki "ból". Wybiorę się do fizjoterapeuty i coś postanowimy. Ponadto nie chcę w okresie roztrenowania za dużo biegać i stąd też takie podejście - lubię uprawiać również inne sporty, więc teraz jest na to czas.michalslomiany pisze:Potrzebujesz dla psyche, czy jakieś inne doświadczenia?EnvyM pisze:Generalnie, celem na najbliższe tygodnie jest teraz jak najmniej biegania, przy zachowaniu codziennej aktywności fizycznej
 Dzięki temu wydolność będzie na wysokim poziomie, gdy wrócę trenować bieganie.
 Dzięki temu wydolność będzie na wysokim poziomie, gdy wrócę trenować bieganie.

Ja na bieganie od jakiegoś patrzę długofalowo - dziś jest dzień, lepszy czy gorszy, ale to tylko etap  długiej podróży. Wydaje mi się że na naszym etapie ludzie też za bardzo fiksuja się na kilometrazu. Dla mnie wzorem na tym forum jest @sebbor - jego trening jest mega mądry, bez jakiegoś przegiecia, kompleksowy, odpuszcza często, a i tak notuje ciągły progres.
  Ja na bieganie od jakiegoś patrzę długofalowo - dziś jest dzień, lepszy czy gorszy, ale to tylko etap  długiej podróży. Wydaje mi się że na naszym etapie ludzie też za bardzo fiksuja się na kilometrazu. Dla mnie wzorem na tym forum jest @sebbor - jego trening jest mega mądry, bez jakiegoś przegiecia, kompleksowy, odpuszcza często, a i tak notuje ciągły progres. !
 !