![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Mihumor - a jak diagnoza wygląda? Do FRN ma być już wszystko ok? Ja jakby co chętnie razem z Tobą polecę powtarza połówkę np. w 1:23:59, a później się zobaczy
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Moderator: infernal
Tak jak juz gdzies wczesniej pisalem: w FFm nie ma z tym akurat problemu, bo masz kolej podziemna w centrumLogadin pisze:Ano właśnie niby tramwaj pewniak powinien być, a tu proszę. Na Frankfurt jednak wziąłęm hotel praktycznie przy samym starcie/mecie, by nie było problemów (tak że miałem we Florencji - 400m do startu/metu - co było też zbawienne po biegu jak człowiek cały wyziębiony, deszcz leje, nogi nie działają, a jakoś wrócić trzeba).
Jasne, ze blisko, to blisko. Tak tylko wspomnialem, zeby sie nie bac odleglosci.Logadin pisze:Sikor - ale jak np. pogoda jednak będzie koszmar to jednak wygodniej wrócić parę min. spacerkiem
Pamiętam jak zamarzałem jak w Bostonie akurat po biegu goniłem na kolejkę i jednak wolę wersję mieszkania pod metąZwłaszcza, że ceny w centrum super - za 2os. pokój w 4gwiazdkach dałem łącznie 530zł za dwie doby.