Trening o średniej intensywności. 3 X 10 minut na 150bpm(4:35-4:40) z 5 min przerwami. Biegam popołudniu około 17.
Nie wiem czy próbować trzeci raz?

Jak łyknę rano po śniadaniu to nic mi nie ma.(oczywiście olej

Najlepiej czuję się jak jem ryż+chude mięso. Do tego jakiś banan i orzechy. Jest power i nic w bebechach nie zalega. Tyle, że to szybko przez człowieka przelatujeSikor pisze:Moze zrob sobie test z np. olejem z oliwek.
Jezeli tez bedzie bolalo, to znaczy, ze tluszcze chyba nie dla Ciebie![]()
Inny test, to mozesz wymieszac MCT z czyms, np. z musem, tak jak chyba robi Arek(?)
Dokładnie takSiedlak1975 pisze:Pisałem że łyżki do zupy a ty myślałeś że jem razem z zupą
No to przecierz dobrze, ze szybko przelatuje? W czym problem?Siedlak1975 pisze:Najlepiej czuję się jak jem ryż+chude mięso. Do tego jakiś banan i orzechy. Jest power i nic w bebechach nie zalega. Tyle, że to szybko przez człowieka przelatuje
Uszlachetnij to smalczykiem ze skwarkami (najlepiej swojego wyrobu) to poleży dłużej na flakachSiedlak1975 pisze:Najlepiej czuję się jak jem ryż+chude mięso. Do tego jakiś banan i orzechy. Jest power i nic w bebechach nie zalega. Tyle, że to szybko przez człowieka przelatuje
Dlatego miedzy innymi bardzo lubie przerywany post. Swietnie reguluje uczucie gloduSiedlak1975 pisze:W tym że cały czas chce mi się żrećRaz w tygodniu pozwalam sobie na szaleństwo. Jak sobie rąbnę taką goloneczkę lub inną roladę z kluskami to jest czad
Świnia spożywa ziemniaki - a produkuje dużo tłuszczu
Jak to jest, że świnia spożywa dużo ziemniaków (węglowodanów) a produkuje dużo tłuszczu, słoniny?? Nie jestem pewna czy chodzi tu o syntezę kwasów tłuszczowych... ale jak to połączyć z glukozą... Proszę o pomoc jutro mam obronę...