Wyprzedaże
jak jest z tymi reklamacjami zwrotem w ciagu 100 dni
jak sie uzywalo i zniszczylo takze mozna oddac?
WSZYSTKIE ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 199 PLN SĄ DOSTARCZANE ZA DARMO I 100 DNI NA ZWROT BEZ PONIESIENIA KOSZTÓW
Wszystkie zamówienia powyżej 199 PLN są dostarczane za darmo
Wszystkie zamówienia powyżej 199 PLN są dostarczane za darmo w ciągu 3 dni roboczych. Dodanie imienia, numeru lub symbolu to 2 dni więcej, by dostarczyć zamówienie.
Zamówienia personalizowane
Zaprojektowane przez ciebie, Dostarczone za darmo - Pełna personalizacja produktu zabiera od 3 do 5 tygodnie.
Więcej informacji w naszym Regulaminie dostaw.
co sadzicie o tych butach
https://www.adidas.pl/buty-energy-boost ... B3454.html
WSZYSTKIE ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 199 PLN SĄ DOSTARCZANE ZA DARMO I 100 DNI NA ZWROT BEZ PONIESIENIA KOSZTÓW
Wszystkie zamówienia powyżej 199 PLN są dostarczane za darmo
Wszystkie zamówienia powyżej 199 PLN są dostarczane za darmo w ciągu 3 dni roboczych. Dodanie imienia, numeru lub symbolu to 2 dni więcej, by dostarczyć zamówienie.
Zamówienia personalizowane
Zaprojektowane przez ciebie, Dostarczone za darmo - Pełna personalizacja produktu zabiera od 3 do 5 tygodnie.
Więcej informacji w naszym Regulaminie dostaw.
co sadzicie o tych butach
https://www.adidas.pl/buty-energy-boost ... B3454.html
- b@rto
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
- Życiówka w maratonie: brak
Nie, to nie jest "promocja" jak w asics tylko zwyczajny, regulaminowy zwrot (prawo nakazuje 14 dni roboczych - Adidas przedłuża do 100 dni). Założysz, pochodzisz - okazuje się że uciskają - odsyłasz za darmo i albo wymieniają Ci na inny rozmiar albo dostajesz zwrot pieniędzy. Możesz np. przebiec się w nich na bieżni - ważne żeby nie było śladów użycia. Raczej jak się wpierdzielisz w błoto, to nie ma mowy o zwrocie.Jan123 pisze:jak jest z tymi reklamacjami zwrotem w ciagu 100 dni
Dzwoniłem i kupiłem czarny kolor wyszło za 250 zl taniej ze względu na kolor czarny tańszy.
Dzwoniłem co do zwrotu i powiedzieli ,że jak jak będę zwracał nie muszę podać powodu i mogę biegać w 100 dnida się zrobić 1000 km :-)a jak nie wymienia nie zwrócą to tak warte ceny
Dzwoniłem co do zwrotu i powiedzieli ,że jak jak będę zwracał nie muszę podać powodu i mogę biegać w 100 dnida się zrobić 1000 km :-)a jak nie wymienia nie zwrócą to tak warte ceny
- b@rto
- Zaprawiony W Bojach
Wow, to teraz mnie zaskoczyłeś ostro.Jan123 pisze:Dzwoniłem co do zwrotu i powiedzieli ,że jak jak będę zwracał nie muszę podać powodu i mogę biegać w 100 dnida się zrobić 1000 km :-)a jak nie wymienia nie zwrócą to tak warte ceny
Cytat z regulaminu zwrotów
Jeśli zwrot zostanie dokonany po upływie 100 dni lub artykuł nosi ślady używania, jest uszkodzony lub bez oryginalnego opakowania, adidas nie może zaakceptować zwrotu ani dokonać zwrotu pieniędzy na podstawie niniejszej Gwarancji dobrowolnych zwrotów. Zwroty odzieży mogą być przyjęte tylko wtedy, gdy artykuły są zaopatrzone w oryginalne, nie usunięte etykiety lub zawieszki (wszystkie wyżej wymienione warunki nie naruszają prawa do odstąpienia od umowy sprzedaży ani prawnie udzielonych gwarancji).
- banan85
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
jakiś kod tam trzeba wpisac?b@rto pisze:Na adidas.pl jest super promocja - dodatkowe 20% obniżki na produkty już przecenione. Sporo rozmiarów Energy Boost, Supernova, Tempo Boost, startówki - Takumi Ren i Takumi Sen. Nie patrzyłem jakie rozmiary Ultra Boostów zostały.
Supernovy i EB można za jakieś 240 zł kupić jak dobrze zerknąłem.
- b@rto
- Zaprawiony W Bojach
EXTRA20 podczas płatności
- Rob
- Dyskutant
Bardzo dziękuję za informację. Właśnie skorzystałemb@rto pisze:Na adidas.pl jest super promocja - dodatkowe 20% obniżki na produkty już przecenione. Sporo rozmiarów Energy Boost, Supernova, Tempo Boost, startówki - Takumi Ren i Takumi Sen. Nie patrzyłem jakie rozmiary Ultra Boostów zostały.
Nawet dzisiaj oglądałem w sklepie EB, zaglądam na forum, a tu taki news.
BTW w decathlonie EB są po 379 PLN, w kolorze niedostępnym na adidas.pl
Ciekawe czy jest to dedykowana dla D wersja i czy kolor to jedyna różnica.
-
- Zaprawiony W Bojach
Dlatego buty do biegania kupuje sie nie wtedy, kiedy zaczynaja byc potrzebne nowe, ale wtedy, gdy "przeterminowane modele" sa wyprzedawane.Rob pisze:BTW w decathlonie EB są po 379 PLN, w kolorze niedostępnym na adidas.pl
- b@rto
- Zaprawiony W Bojach
Cieszę się, że mogłeś skorzystać.Rob pisze: Bardzo dziękuję za informację. Właśnie skorzystałem
Nawet dzisiaj oglądałem w sklepie EB, zaglądam na forum, a tu taki news.
BTW w decathlonie EB są po 379 PLN, w kolorze niedostępnym na adidas.pl
Ciekawe czy jest to dedykowana dla D wersja i czy kolor to jedyna różnica.
Mam z decathlonu Glide Boost 8 - też takich kolorów na adidas.pl nigdy nie było, albo nie widziałem (niebiesko - zielone, coś w ten deseń). Poza kolorem nie widzę jakiejś jakościowej różnicy, tzn. 1300 km nalatane i wyglądają niemalże jak nowe.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja też podziękował za cynkb@rto pisze:Na adidas.pl jest super promocja - dodatkowe 20% obniżki na produkty już przecenione. Sporo rozmiarów Energy Boost, Supernova, Tempo Boost, startówki - Takumi Ren i Takumi Sen. Nie patrzyłem jakie rozmiary Ultra Boostów zostały.
- C80
- Wyga
- Życiówka na 10k: 51:27
- Kontakt:
Nike Vomero 12 dla kobiet za 235 zł w oficjalnym sklepie Nike : https://store.nike.com/pl/pl_pl/pd/buty ... d-12406011
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 39.04
- Życiówka w maratonie: 3.11.15
W stacjonarnym sklepie nike - zoom fly za 360zł, nie wiem czy we wszystkich, ja kupowałem we wrocławskiej magnolii.
10km - 39.01 | V/2019
HM - 1.26.58 | VI/2019
M - 3.11.15 | X/2020
HM - 1.26.58 | VI/2019
M - 3.11.15 | X/2020
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Być może nie ma rekordowo niskich cen, ale wysegregowałem ten lepsze modele + zawsze mogę doradzić w komentarzu.
Wyprzedaż - 60 modeli butów [męskich i damskich]
Wyprzedaż - 60 modeli butów [męskich i damskich]
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Sprawdziłem sobie i w u mnie tez jest. Dzięki.Arlarl pisze:W stacjonarnym sklepie nike - zoom fly za 360zł, nie wiem czy we wszystkich, ja kupowałem we wrocławskiej magnolii.
Dobro ludzi jest ważniejsze od prawa - każdego prawa księgowa Jelenia Góra.