„Ukryte terapie” Jerzego Zięby
- Svolken
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
Doprawdy śmieszne argumenty :D
Zięba w wielu tematach podaje źródła i wyniki badań. Warto czytać różne książki, ale używać rozumu, bo wiara w porządek świata zastanego to nie zawsze słuszny kierunek
Wysłane z iPhone
Zięba w wielu tematach podaje źródła i wyniki badań. Warto czytać różne książki, ale używać rozumu, bo wiara w porządek świata zastanego to nie zawsze słuszny kierunek
Wysłane z iPhone
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:30
- Życiówka w maratonie: 3:44:25
5x A rozwinę swoją myśl, bo śmieszny jesteś:grzechu_wroc pisze: Lekarze i szpitale biorą na siebie pełną odpowiedzialność za efekty własnych działań, pan Zięba nie.
Właśnie, trzeba użyć 'mózgu' i umieć wyciągać odpowiednie wnioski, bo wierząc w jedną i tylko jedną prawdę słuszną, tak na prawdę donikąd nie zajdziemy, i warto umieć otworzyć swój umysł na inne spostrzeżenia, nawet jeśli nie zgadzamy się z nimi.
Lekarze już tyle osób zabili w szpitalach nieumyślnie i nieświadomie, a 'Ziembista' nikogo.
Obejrzyj te nagranie.
https://www.youtube.com/watch?v=POKyyxpEdbI
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
- Svolken
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
Walka z lekarzami myślącymi i działającymi inaczej to nie przelewki. Właśnie przeczytałem, że w dziwnych okolicznościach zginął James Winer. To już 80 lekarz w ciągu 2 lat, który miał holistyczne podejście do pacjenta. Przypadek?Yahoo pisze:Lekarze już tyle osób zabili w szpitalach nieumyślnie i nieświadomie, a 'Ziembista' nikogo.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:30
- Życiówka w maratonie: 3:44:25
Zabili go po cichu, gdy się dowiedzieli, że leczy nie według procedur lekarskich ?Svolken pisze:Walka z lekarzami myślącymi i działającymi inaczej to nie przelewki. Właśnie przeczytałem, że w dziwnych okolicznościach zginął James Winer. To już 80 lekarz w ciągu 2 lat, który miał holistyczne podejście do pacjenta. Przypadek?Yahoo pisze:Lekarze już tyle osób zabili w szpitalach nieumyślnie i nieświadomie, a 'Ziembista' nikogo.
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wykształcenie na jako-takim poziomie pozwala dość dobrze odróżnić "otwarte oczy" czy "otwarty umysł" od wystawiania się bezbronnym na idee głosicieli teorii płaskiej Ziemi i tym podobnych.Yahoo pisze:5x A rozwinę swoją myśl, bo śmieszny jesteś:grzechu_wroc pisze: Lekarze i szpitale biorą na siebie pełną odpowiedzialność za efekty własnych działań, pan Zięba nie.
Właśnie, trzeba użyć 'mózgu' i umieć wyciągać odpowiednie wnioski, bo wierząc w jedną i tylko jedną prawdę słuszną, tak na prawdę donikąd nie zajdziemy, i warto umieć otworzyć swój umysł na inne spostrzeżenia, nawet jeśli nie zgadzamy się z nimi.
Lekarze już tyle osób zabili w szpitalach nieumyślnie i nieświadomie, a 'Ziembista' nikogo.
Obejrzyj te nagranie.
https://www.youtube.com/watch?v=POKyyxpEdbI
Polecam. Nie musi to być wykształcenie w rozumieniu formalnym.*
* - skoro udajesz, że nie czytasz odpowiedzi i wklejasz ciągle na nowo deklarację swojej wiary w różnej maści hochsztaplerów, to i mnie chyba wolno przekleić swoją odpowiedź?
Tak, ReptilianieYahoo pisze:Zabili go po cichu, gdy się dowiedzieli, że leczy nie według procedur lekarskich ?Svolken pisze:Walka z lekarzami myślącymi i działającymi inaczej to nie przelewki. Właśnie przeczytałem, że w dziwnych okolicznościach zginął James Winer. To już 80 lekarz w ciągu 2 lat, który miał holistyczne podejście do pacjenta. Przypadek?Yahoo pisze:Lekarze już tyle osób zabili w szpitalach nieumyślnie i nieświadomie, a 'Ziembista' nikogo.
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:03
- Kontakt:
Zięba napisał wspaniałe dwie książki, a potem odleciał w strukturyzatory wody, NOP i tak dalej. Tych dwóch spraw nie wolno łączyć.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Musialem na ten temat troche poczytac...Kangoor5 pisze:Strukturyzowanie wody to też on?
"wodę należy najpierw zabić, żeby ja potem odżywić".
No wreszcie cos do rzeczy! Wreszcie cos co brzmi logicznie i jest naukowo udowodnione!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Svolken pisze:Walka z lekarzami myślącymi i działającymi inaczej to nie przelewki. Właśnie przeczytałem, że w dziwnych okolicznościach zginął James Winer. To już 80 lekarz w ciągu 2 lat, który miał holistyczne podejście do pacjenta. Przypadek?Yahoo pisze:Lekarze już tyle osób zabili w szpitalach nieumyślnie i nieświadomie, a 'Ziembista' nikogo.
- Lisciasty
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
NOP to chyba antyszczepionki :>
A o tej wodzie nie słyszałem, szczerze mówiąc znam tylko książki, o działalności jutubowej i innej Zięby nie mam pojęcia.
A o tej wodzie nie słyszałem, szczerze mówiąc znam tylko książki, o działalności jutubowej i innej Zięby nie mam pojęcia.
Gdy na rzyci zgolę włoski, jestem piękny, jestem boski!
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Gorąco polecam.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Taka tam mała ironia.Kangoor5 pisze:Serio? Strukturyzowanie wody to też on? Wolę nawet nie myśleć, co to może być ten NOP...
Dlaczego tych dwóch spraw nie wolno łączyć?
Pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:30
- Życiówka w maratonie: 2:27:16
NOP to Niepożądane Odczyny Poszczepienne. Zięba jest aktywnym uczestnikiem ruchu antyszczepionkowego co wyraża między innymi udziałem w protestach i marszach.
Co do mordercy lekarzy, to jak w każdym społeczeństwie istnieje procent ludzi wybitnych i procent ludzi nazwijmy to skrajnie nieodpowiedzialnych. Z tym, że kodeks karny pełny jest zapisów na temat postępowania lekarskiego, natomiast nie ma tam nic o poradach paramedycznych. Dlatego tak wiele słyszeliście o przestępstwach popełnionych przez lekarzy i tak niewiele o szarlatanach. Przypadek? Nie sądzę.
Wydawnictwa oraz strony internetowe dotyczące płaskiej czy nawet pustej ziemi, broni elektromagnetycznej, chemitrails, zamachu na WTC oraz lądowania Amerykanów na księżycu pełne są odnośników do wyników badań oraz dowodów naukowych. Jest to dosyć dobrze znana metoda zaciemniania obrazu przez pseudonaukowy bełkot oraz podpieranie się najczęściej nic nie wnoszącymi badaniami, których większość nie spełnia metodologii badań naukowych: https://pl.wikipedia.org/wiki/Metoda_naukowa. Pozostałe zostały umiejętnie wplecione w treść nie zwiększając jednak jego wiarygodności, gdyż ich interpretacja najczęściej odbiega od tej, którą wysnuli badacze.
Nie czytałem tych książek, wystarczyło mi przejrzenie recenzji osób, które uznaję za fachowców w tej dziedzinie i bazując na ich wiedzy uważam Ziębę za oszusta.
Oczywiście wiem, że przekonanych do Zięby nie przekonam i też nie mam takiego zamiaru. Póki uważacie, że Wam to służy to stosujcie, w końcu efekt placebo działa w 30-50% przypadków.
"Ja niczego nie twierdzę, a jedynie doradzam"
Co do mordercy lekarzy, to jak w każdym społeczeństwie istnieje procent ludzi wybitnych i procent ludzi nazwijmy to skrajnie nieodpowiedzialnych. Z tym, że kodeks karny pełny jest zapisów na temat postępowania lekarskiego, natomiast nie ma tam nic o poradach paramedycznych. Dlatego tak wiele słyszeliście o przestępstwach popełnionych przez lekarzy i tak niewiele o szarlatanach. Przypadek? Nie sądzę.
Wydawnictwa oraz strony internetowe dotyczące płaskiej czy nawet pustej ziemi, broni elektromagnetycznej, chemitrails, zamachu na WTC oraz lądowania Amerykanów na księżycu pełne są odnośników do wyników badań oraz dowodów naukowych. Jest to dosyć dobrze znana metoda zaciemniania obrazu przez pseudonaukowy bełkot oraz podpieranie się najczęściej nic nie wnoszącymi badaniami, których większość nie spełnia metodologii badań naukowych: https://pl.wikipedia.org/wiki/Metoda_naukowa. Pozostałe zostały umiejętnie wplecione w treść nie zwiększając jednak jego wiarygodności, gdyż ich interpretacja najczęściej odbiega od tej, którą wysnuli badacze.
Nie czytałem tych książek, wystarczyło mi przejrzenie recenzji osób, które uznaję za fachowców w tej dziedzinie i bazując na ich wiedzy uważam Ziębę za oszusta.
Oczywiście wiem, że przekonanych do Zięby nie przekonam i też nie mam takiego zamiaru. Póki uważacie, że Wam to służy to stosujcie, w końcu efekt placebo działa w 30-50% przypadków.
"Ja niczego nie twierdzę, a jedynie doradzam"
#WrocławskieIten
HM: 1:11:11
M: 2:27:16
HM: 1:11:11
M: 2:27:16