Teraz reaguje szybko, uderzam mocno i celnie

Dobrze, ze sie za to wziales, lepiej pozno niz wcale. Bedzie dobrze.
Powodzenia!

Moderator: infernal
Bezposrednio to ja wiem, ze nie dziala, ale moze wplywac posrednio. Bylo nie bylo dzialamy ogolnie na caly organizm, a nie tylko na bakterie w miejscu zakazenia.katekate pisze:antybiotyk nie wpływa na stan formy, tylko toczący się w organiźmie stan zapalny... zdrówka Tomek
Przemyśl, skonsultuj z lekarzem, nie zlekceważ. Większość osób z rumieniem nie pamięta ugryzienia. Pamiętaj o diecie antygrzybiczej i tonach dobrych probiotyków, branych również długo po zakończeniu antybiotykoterapii. Powodzenia.Skoor pisze:No ladnie... dawka dzienna x2 przez dwa razy dluzszy okres... Filozofia do mnie poniekad przemawia. Musze to przemyslec.
Skoor, czegoś nie wiemy?ak co roku maraton przebiegło także sporo Polaków. Wśród nich był między innymi czołowy niegdyś polski przeszkodowiec Bogusław Mamiński, dla którego miał to być ostatni maraton. Pan Bogusław zaczął dosyć mocno, na wynik w okolicach 3h06 ale skończył w 3h24. Robert Korzeniowski dobiegł w czasie 2h45 a nasz forumowy kolega Skoor w 2h46. Obydwaj pobiegli w niestety z dużym positive splitem. Pierwszym Polakiem był Wojciech Kopeć (2:29:47) a pierwszą Polką Magdalena Białorczyk (2:59:56).