mam nadzieję, że nie będziesz miał nic przeciwko, gdy napiszę na priv jeśli będę miał jeszcze jakieś pytania

Moderator: infernal
50km jak się uda bede przekraczał dość czesto, tyle że bede musiał na ten jeden długi bieg w tyg wstawać wcześniej albo spać po nocce 3-4hsosik pisze:Wojtku wg mnie Michał ma rację. Z 50 km tygodniowo to lepiej do połówki się przygotuj. Potem masz półtora miesiąca aby się wydłużyć i tak jak Michał pisze z 1:25 spróbować życiówkę na Cracovii zrobić.
Trzymam kciuki, żebyś był w lepszym stanie! Ja chciałbym być w co najmniej tak samo dobrym jak w tegorocznej edycjipanucci10 pisze: Byle by Michał nie musiał mnie oglądać jako kibic w takim stanie jak w tym roku na ok 38km
Ja chciał bym się czuć tak jak wtedy co robiłem 3:10sosik pisze:Trzymam kciuki, żebyś był w lepszym stanie! Ja chciałbym być w co najmniej tak samo dobrym jak w tegorocznej edycjipanucci10 pisze: Byle by Michał nie musiał mnie oglądać jako kibic w takim stanie jak w tym roku na ok 38km.
Dużo, tak ze 20-25 sztuk, a co do tempa to 40-42" tu zobaczę, bo dawno takich nie biegałem.Skoor pisze:Ile tych 200tek chcesz biec i jak szybko?
A dziękujęSkoor pisze:No to fajna zabawa Ci sie szykujebaw sie dobrze
Nie planuj 20-25 tylko 20 albo 25... Bo bedzie ciezko sie motywowac na 21, 22...sosik pisze:Dużo, tak ze 20-25 sztuk, a co do tempa to 40-42" tu zobaczę, bo dawno takich nie biegałem.Skoor pisze:Ile tych 200tek chcesz biec i jak szybko?