Odzież do biegania Nessi

Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 47,48
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kolorowe środy z Nessi.

http://bit.ly/kolorowa_sroda4

Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Do środy, skarpetki SU, RMN i Kompresyjne w obniżonych cenach.

https://www.e-nessi.pl/pl/promotions/1/default/3

Obrazek
Awatar użytkownika
maciekl122
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 0:44:09
Życiówka w maratonie: 3:53:59

Nieprzeczytany post

Kusząca promocja :)
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ruszyła weekendowa promocja. Serdecznie zaprasza.

http://bit.ly/BlackWeekendNessi

Obrazek
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dobra bluza nie jest zła.
Dziś i tylko dziś.
Zapraszam.

http://bit.ly/kolorowa_sroda8

Obrazek
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dobra skarpeta nie jest zła. Do niedzieli promocje:D

https://www.e-nessi.pl/pl/searchquery/Skarpety/1/phot/1

Obrazek
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Awatar użytkownika
b@rto
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38

Nieprzeczytany post

W Nessi promocja na skarpety - dość nietypowa. :bum: Na facebooku wszystko opisane, ja tylko powiem, że trzeba wysłać zdjęcie starych skarpet i otrzymujemy kod rabatowy -50%. Duży rabat, nawet ja skorzystałem mimo że w głowie miałem, że żadne skarpety specjalnie do biegania nie są mi potrzebne. :hahaha: Zobaczymy jak wyglądają te polecane eReSeNki.
Awatar użytkownika
b@rto
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zakupiłem RSN i RMN. RMN dziwne, bardzo ciasne mimo dobrego rozmiaru. Tak pewnie ma być, ale nie bardzo mi to pasuje. RSN luźniejsze, testowane w gorącej siłowni na bieżni elektrycznej. Spisały się - ja cały płynąłem, dosłownie, ale w stopy mnie nie paliło. Nawet jak zdjąłem to były tylko wilgotne a nie mokre.

Czy te RMN mają działać jak jakaś kompresja? W ogóle jak je naciągnąłem na stopę to aż materiał prześwituje (szczególnie przy łączeniu pięty z resztą). Moja stopa 27 cm, skarpety 42-44.
Awatar użytkownika
KrzysiekJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:00 z treningu
Życiówka w maratonie: 2:57:26 atest

Nieprzeczytany post

Już od dłuższego czasu kupuję skarpety od Nessi.
Jestem zadowolony zarówno z wersji długich jak i letnich.

Jeśli ktoś się plasuje na "styku" rozmiarówki, to lepiej kupić większe.
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

b@rto pisze:Zakupiłem RSN i RMN. RMN dziwne, bardzo ciasne mimo dobrego rozmiaru. Tak pewnie ma być, ale nie bardzo mi to pasuje. RSN luźniejsze, testowane w gorącej siłowni na bieżni elektrycznej. Spisały się - ja cały płynąłem, dosłownie, ale w stopy mnie nie paliło. Nawet jak zdjąłem to były tylko wilgotne a nie mokre.

Czy te RMN mają działać jak jakaś kompresja? W ogóle jak je naciągnąłem na stopę to aż materiał prześwituje (szczególnie przy łączeniu pięty z resztą). Moja stopa 27 cm, skarpety 42-44.
To są skarpety na długie dystanse dla osób lubiących dopasowane skarpety. Chodzi oto by trzymać stopę w ryzach. Stabilizacja i i brak tak zwanego podwijania się pod palce. To specyficzna skarpeta, dla osób, które lubią docisk:)
Awatar użytkownika
b@rto
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Że specyficzna to rzeczywiście trzeba przyznać. Nie mówię, że niewygodna bo nie czułem żadnego dyskomfortu.
Astraroth
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:10

Nieprzeczytany post

b@rto pisze:Że specyficzna to rzeczywiście trzeba przyznać. Nie mówię, że niewygodna bo nie czułem żadnego dyskomfortu.
Ja kupiłam takie - Skarpety Do Biegania Pro Maraton - RMN9, ze względu na wysokie podbicie wzięlam rozmiarówkę 42-44 pomimo, że noszę standardowo 41-42 i mam szczupłą stopę. Pomimo, że skarpety nie mają oznaczenia L/R to leżą bardzo dobrze, są wygodne nawet na dystansach powyżej 20 kaemów i o dziwo moja potliwa stopa nie pływa w nich :bum: .
Fajna jest ta poduszka pod śródstopiem bo mam wrażenie, że to dodatkowa amortyzacja.
Mam też skarpety x-bionica te maratońskei i powiem Wam, że wolę 6 razy tańsze Nessi niż tamte :hahaha: .
Obawiam się jednak, że może mi w niej być trochę ciepło gdy temperatury podskoczą. :trup:
Panie Wojtku, który model poleca pan do biegania na lato?
Awatar użytkownika
Nessi
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Astraroth pisze:
b@rto pisze:Że specyficzna to rzeczywiście trzeba przyznać. Nie mówię, że niewygodna bo nie czułem żadnego dyskomfortu.
Ja kupiłam takie - Skarpety Do Biegania Pro Maraton - RMN9, ze względu na wysokie podbicie wzięlam rozmiarówkę 42-44 pomimo, że noszę standardowo 41-42 i mam szczupłą stopę. Pomimo, że skarpety nie mają oznaczenia L/R to leżą bardzo dobrze, są wygodne nawet na dystansach powyżej 20 kaemów i o dziwo moja potliwa stopa nie pływa w nich :bum: .
Fajna jest ta poduszka pod śródstopiem bo mam wrażenie, że to dodatkowa amortyzacja.
Mam też skarpety x-bionica te maratońskei i powiem Wam, że wolę 6 razy tańsze Nessi niż tamte :hahaha: .
Obawiam się jednak, że może mi w niej być trochę ciepło gdy temperatury podskoczą. :trup:
Panie Wojtku, który model poleca pan do biegania na lato?
Z obecnych ja biegam tylko w RSN-ach latem. RKK też są fajne na lato. Powinien też się pojawić nowy model.
Astraroth
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:10

Nieprzeczytany post

Nessi pisze: Z obecnych ja biegam tylko w RSN-ach latem. RKK też są fajne na lato. Powinien też się pojawić nowy model.
Melduję, że nabyłam, będę testować bo w tych maratońskich jest już niestety ciepło przy kilometrażu >10. Nabyłam też Waszą nowość czyli koszulkę techniczną, zobaczymy jak się będzie sprawować :hejhej: , za tydzień zdam relację.
Panie Wojtku, a te spodenki z tej nowej serii to są lekko kompresyjne czy nie bardzo?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ