Obserwuję, podziwiam i trzymam kciuki, aby chłodna głowa była na początku, bo wtedy cel zostanie osiągnięty

Moderator: infernal
Nie wiedziałem! Podskoczę następnym razemkatekate pisze:w Brighton mieszka Nick Cavechyba bym tam polazła po autograf
![]()
mam przeczucie oglądając twoje zmagania, że łamanie 3h to będzie formalność![]()
pozdro!
Dzięki! Wszystkie vlogi są na YT więc jeśli chcesz to możesz nadrobićlongtom pisze:Dopiero dziś odkryłem Twojego filmikowego bloga.
Super sprawa.
Na trasie się raczej nie spotkamy, bo ja będę łamał 4h.
pzdr z Poznania
Sosik Dzięki!sosik pisze:Arek.pe - gratulacje ( spóźnione ) za półmaraton. Przy takim wyniku na połówce, złamanie 3 godzin, to powinna być formalność. ( ja miałem ponad 2 minuty gorszy i trójkę złamałem ).
Obserwuję, podziwiam i trzymam kciuki, aby chłodna głowa była na początku, bo wtedy cel zostanie osiągnięty
Podobnie chcę pobiec.Początkowo myślałem o pierwszych 10 km w tempie 4:20.Czyli będę wypatrywał Ciebie w tłumie.arek.pe pisze: Co do tempa to plan mam dość prosty, pierwsze 3 może 5 km wolniej, około 4:20, żeby tylko nie wyrwać za mocno na początku... resztę w tempie maratońskim i kilka ostatnich kilometrów mocno. Tak wygląda mój plan idealny ale co wyjdzie... przekonam się za 8 dni![]()
Jeśli zobaczycie mnie gdzieś w tłumie to koniecznie dajcie znać, w kupie siła
Dzięki, bardzo mi zależy, żeby kręcić i montować vlogi w ciekawy sposóbAFC pisze:Muszę przyznać że jeśli chodzi o "produkcję" vlogow to "wyrabiasz" sie z kazdym odcinkiem, naprawdę fajnie sie to ogląda.
Ten korek w środę to ludzie jadący do pracy w Cambridge? Pewnie codziennie jest tak samo?
Życzę powodzenia na trasie bo widać po treningach że jest moc, chociaż pewnie już jesteś trochę zmęczony psychicznie?