ale w 230 nie znalazłem takiej opcjikuczi pisze:W fenixie trzeba w ustawieniach zmienić "pamięć masowa " na "garmin" i ładujesz z powerbanka i masz aktywne wszystkie okna.

ale w 230 nie znalazłem takiej opcjikuczi pisze:W fenixie trzeba w ustawieniach zmienić "pamięć masowa " na "garmin" i ładujesz z powerbanka i masz aktywne wszystkie okna.
To jest opcja znana już z 620 więc można polegaćkrzystek pisze:W FR230 można ustawić podczas biegu np średni rytm. Zastanawiam się, w jaki sposób zegarek analizuje nasz rytm, czy jest to dokładne i czy można się na tym opierać. Co sądzicie?
Czasy są z reguły pokazywane dla 1 km, bo "długość okrążenia" jest z reguły ustawiona na 1 km. Ustawienia długości okrążenia można zmienić.mareko pisze:Mam szybkie pytanie do uzytkowników Garmin Connect. Czy jest możliwość aby w treningu pokazał czasy poszczególnych dłuższych odcinków np 5km, 10km. Chodzi mi o czas każdej kolejnej piątki czy dychy itp.
Ale jesli zmienie autolap na 5km to nie bede mial info po ile byly pojedyncze kilometry ... i tak źle i tak nie dobrzeM_Levy pisze:Na stronie 9 opisana jest kwestia o którą pytasz:
"Funkcja autolap służy do oznaczania określonego dystansu jako okrążenia..."
Potwierdzam. Połączenie z telefonem nic nie daje.ToM78 pisze:Nie. Tylko czujnik tempe pokaże temp na bieżąco i w tym miejscu. Są widżety ale to nie to samo bo pokazują z internetu.