Gdzie sprzedać buty

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
pulkownik_kwiatkowski
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć,
będąc jakiś czas temu w Niemczech kupiłam sobie buty z Ecco. Były dosyć drogie, ponieważ zapłaciłam za nie 130 euro. Miałam je raz na nodze, gdy je przymierzałam. Leżą w szafce więc fajnie by było je sprzedać. Wiecie może gdzie mogę je sprzedać? Wystawiłam na OLX za 280zł z możliwością negocjacji, ale wątpię że tam ktoś kupi. Proszę o informacje.
Pzdr.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2016, 14:47 przez pulkownik_kwiatkowski, łącznie zmieniany 3 razy.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Cześć,
Masz konto na FB? Jeżeli tak, to wystaw buty na "Giełda biegowa". Tylko jedna prośba - jeżeli rzeczywiście chcesz się pozbyć tych butów, to daj atrakcyjną cenę.
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
pulkownik_kwiatkowski
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Co rozumiesz poprzez atrakcyjną cenę?
Awatar użytkownika
jaskier91
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 55 min

Nieprzeczytany post

Portale aukcyjne, takie ogólne lub specjalne do sprzedawania ubrań. Głównie kobiety tam sprzedają swoje ciuszki, ale może dla facetów też są takie strony. No i facebook, różne grupy sprzedażowe albo biegowe.
Kiedy człowiek jest nap­rawdę dob­ry w ja­kiejś dzie­dzi­nie, nig­dy się za bar­dzo nie pcha - po pros­tu nie musi.  - William Wharton
ODPOWIEDZ