Temat dla ciekawskiech
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ciekawe ile osób przeczyta ten post w ciĹĄgu 24 godzin.
Jeli przeczytasz te słowa do 17 we wtorek 19 czerwca odpowiedz, napisz cokolwiek. Ciekaw jestem ile osób tutaj zaględa na samym poczĹĄtku istnienia tego doskonałego sĹĄdzĹĄc po formie forum.
Jeli przeczytasz te słowa do 17 we wtorek 19 czerwca odpowiedz, napisz cokolwiek. Ciekaw jestem ile osób tutaj zaględa na samym poczĹĄtku istnienia tego doskonałego sĹĄdzĹĄc po formie forum.
SkĹĄd ja znam to gadanie
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Oczywicie ja dopisuję się pierwszy - ręce mi drżĹĄ kiedy widzę kolejne pojawiajĹĄce się osoby - mam nadzieję że nowe fora dyskusyjne zostanĹĄ zaakceptowane i wszyscy stopniowo się tu przeniesiemy.
Wiem, że dla niektórych ta nowoć wyglĹĄda skomplikowanie - spróbujcie, po paru użyciach zobaczycie, że ta forma forów dyskusyjnych będzie wygodniejsza w użyciu i po prostu lepsza!
Wiem, że dla niektórych ta nowoć wyglĹĄda skomplikowanie - spróbujcie, po paru użyciach zobaczycie, że ta forma forów dyskusyjnych będzie wygodniejsza w użyciu i po prostu lepsza!
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
- RobertD
- Zaprawiony W Bojach
to ja, wlasnie wrocilem z biegania. jutro przerwa, pojutrze GP Woli. Dzis poniedzialek, jutro wtorek. Pam param pam pam. Jak zwykle po biegu swietnie sie czuje. :uuusmiech: