Nowa bieznia za 1300zł ma sens ?

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
kondziopl3
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, szukam bieżni do 1300zł. Zainteresował mnie model HRS T-280 (http://allegro.pl/bieznia-elektryczna-1 ... 73634.html)

Jako iż jest to sprzęt elektroniczny, gwarancja 24m jest jak najbardziej korzystna.

Ważę 100kg i mam 190cm wzrostu. Mam lekką arytmię, dlatego też nie chce się przeciążać. Zawszę biegałem takim

wolnijeszym/szybszym truchtem, żeby wypocić trochę fatu.

Ostatnio biegałem na aplikacji i max prędkość jaką osiągnąłem to jakieś 12km/h, Ta bieżnia ma niby 17km/h. Czyli z zapasem (powiedzmy że dawno nie biegałem)

Co powiecie na ten temat ?
PKO
__kamil__
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 75
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Moim zdaniem tanie bieznie nie maja sensu. Są po prostu lipne. Za 1300 to mozna co najwyzej kupic rower stacjonarny w miare dobry.

Poza tym idzie wiosna... Jest sens wydawac taka kase na jakies bieznie rowerki itp ? Lepiej kup dobre buty i zwyczajnie sie ruszaj na dworku. Zdrowiej, przyjemniej.

'Ostatnio biegałem na aplikacji' tzn ??
Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

__kamil__ pisze: 'Ostatnio biegałem na aplikacji' tzn ??
Zapewne był to bieg analogowy - na zewnątrz :)

A co do oryginalnego tematu - tak jak radzi kolega - idzie wiosna, lato, piękna złota jesień - wyjdź na dwór. Będziesz miał 1300 zł w kieszeni i o wiele więcej frajdy z biegania. Naprawdę wiem co mówię :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ