Witam, szukam bieżni do 1300zł. Zainteresował mnie model HRS T-280 (http://allegro.pl/bieznia-elektryczna-1 ... 73634.html)
Jako iż jest to sprzęt elektroniczny, gwarancja 24m jest jak najbardziej korzystna.
Ważę 100kg i mam 190cm wzrostu. Mam lekką arytmię, dlatego też nie chce się przeciążać. Zawszę biegałem takim
wolnijeszym/szybszym truchtem, żeby wypocić trochę fatu.
Ostatnio biegałem na aplikacji i max prędkość jaką osiągnąłem to jakieś 12km/h, Ta bieżnia ma niby 17km/h. Czyli z zapasem (powiedzmy że dawno nie biegałem)
Co powiecie na ten temat ?
Nowa bieznia za 1300zł ma sens ?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 75
- Życiówka w maratonie: brak
Moim zdaniem tanie bieznie nie maja sensu. Są po prostu lipne. Za 1300 to mozna co najwyzej kupic rower stacjonarny w miare dobry.
Poza tym idzie wiosna... Jest sens wydawac taka kase na jakies bieznie rowerki itp ? Lepiej kup dobre buty i zwyczajnie sie ruszaj na dworku. Zdrowiej, przyjemniej.
'Ostatnio biegałem na aplikacji' tzn ??
Poza tym idzie wiosna... Jest sens wydawac taka kase na jakies bieznie rowerki itp ? Lepiej kup dobre buty i zwyczajnie sie ruszaj na dworku. Zdrowiej, przyjemniej.
'Ostatnio biegałem na aplikacji' tzn ??
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Zapewne był to bieg analogowy - na zewnątrz__kamil__ pisze: 'Ostatnio biegałem na aplikacji' tzn ??

A co do oryginalnego tematu - tak jak radzi kolega - idzie wiosna, lato, piękna złota jesień - wyjdź na dwór. Będziesz miał 1300 zł w kieszeni i o wiele więcej frajdy z biegania. Naprawdę wiem co mówię