Mnie by ta taktyka używana przez Tompoza na 2:40 tez bardzo interesowała.barcel pisze:@VO2max, czekamy na jakiś wykład szkoleniowy z Twojej strony w tej tematyce
To plastry lecznicze dla alkoholików.Zbigniew94 pisze:co to negatic=ve spirit ;o
zgadza sie , to pitolenie np o NS to taka rozrywka trening przy komputerze gdy nie trenujemy w terenie i tak to trzeba traktowaćVO2max pisze:Pejsmejkery na 2.40 w maratonie rozpiski czasów poszczególnych km w postaci programów komputerowych................ a gdzie nauka pozytywnego cwaniactwa sportowego, inteligencji sportowej taktyki zmieniającej się w zależności od sytuacji na trasie biegu czy wyścigu kolarskiego. Gdzie to że nie zawsze wygrywa lepszy ale cwańszy sportowe inteligetniejszy.
masz racje własnie oto mi chodzi.marcinostrowiec pisze:zgadza sie , to pitolenie np o NS to taka rozrywka trening przy komputerze gdy nie trenujemy w terenie i tak to trzeba traktowaćVO2max pisze:Pejsmejkery na 2.40 w maratonie rozpiski czasów poszczególnych km w postaci programów komputerowych................ a gdzie nauka pozytywnego cwaniactwa sportowego, inteligencji sportowej taktyki zmieniającej się w zależności od sytuacji na trasie biegu czy wyścigu kolarskiego. Gdzie to że nie zawsze wygrywa lepszy ale cwańszy sportowe inteligetniejszy.
a cwaniakiem to sie rodzisz i wychowujesz nikt cie tego nie nauczy to myslenie
wygrywa jednak i tak najlepszy a nie najcwaniacczy w bieganiu, bo np w kolarstwie forma mniej znaczy
moge wiedzieć z czego tak rżysz cwaniaczku ?Qba Krause pisze:fajnie, że już to wiem.
na sobotę ustawię sobie:
1 km - 3:55
2 km - 3:54
3 km - 3:53
4 km - 3:52
5 km - 3:51
moje życie stało się lepsze.