Uwazam ze powinni gdzies w menu dac podlgad jak swieze jest epo i kiedy mija termin waznosci danych.
Skoor jak chcesz miec dobre tempo to dokup footpoda i po klopocie

Dzisiaj przeleciałem całą trasę na FP, dystans i tempo z nogi było brane przez ten gps i komfort odczytu jest niesamowity, wreszcie nie biegnę 7/km z tętnem 145 przez ten lasMikeSpy pisze:Skoor jak chcesz miec dobre tempo to dokup footpoda i po klopocieAlbo uzyj connectIQ field z no 5s avarage pace
Jak to się skonczył, właśnie się zaczyna:)marcinnek_ pisze:To moja robocza teza. Będę teraz baczniej obserwował kiedy podpinam zegarek i jego zachowanie. Sezon biegów górskich gdzie przydaje się BaseCamp się skończył, więc będzie można poeksperymentować i potrzymać zegarek z dala od komputera przez dłuższy czas.Skoor pisze:Fenix aktualizuje satelity tylko po kablu? Jeśli tak to jest to rozwiązanie moich problemów bo podłączyłem go tylko raz, zaraz po zakupie czyli miesiąc temu
no ja tego nie widzęmarcinnek_ pisze:Z innej beczki, zauważyliście, że do Garmin Connect dodali zakładkę obok Podziałów i Segmentów pokazującą Czas w strefach tętna?! Tyle się naczekałem i jest! Nie wyczaiłem jeszcze tylko zależności, dla jakich treningów się pojawia a dla jakich nie. Pierwszy trening w historii dla którego widzę tą zakładkę to 7 października.