Skoor 5 minut w tą czy tamtą, co za różnica?Skoor pisze:Jakie podobne, on chce łamać 1:40 Ty Kasiu 1:45katekate pisze:Glonson trzymam kciuki za biegmamy bardzo podobne plany

Moderator: infernal
Skoor 5 minut w tą czy tamtą, co za różnica?Skoor pisze:Jakie podobne, on chce łamać 1:40 Ty Kasiu 1:45katekate pisze:Glonson trzymam kciuki za biegmamy bardzo podobne plany
Dla kogoś kto nie siedzi w temacie to 10 minut nie robi róźnicy.katekate pisze:Skoor 5 minut w tą czy tamtą, co za różnica?Skoor pisze:Jakie podobne, on chce łamać 1:40 Ty Kasiu 1:45katekate pisze:Glonson trzymam kciuki za biegmamy bardzo podobne plany
![]()
No właśnie to na ile w końcu lecisz? Bo nie wiem, czy mam czekać czy co?katekate pisze:Skoor 5 minut w tą czy tamtą, co za różnica?Skoor pisze:Jakie podobne, on chce łamać 1:40 Ty Kasiu 1:45katekate pisze:Glonson trzymam kciuki za biegmamy bardzo podobne plany
![]()
Wolałbym się z Tobą nie ścigać bo padłbym pewnie na 5 kaemiekasia41 pisze:coraz więcej tych forumowiczów biegnie w Krakowie, dopiero teraz zorientowałam że Ty Wojtek też, pościgamy się
Dzięki. Taki mam plan, żeby do połowy biec asekuracyjnie i się nie wystrzelać a potem zobaczę jak się będę czuł i jak się to ułoży.mihumor pisze:Glonson, trzymam kciuki. Powodzenia życzę również wszystkim startującym forumowiczom, warunki świetne się szykują a i trasa jest bardzo szybka. Doradzałbym spokojne dobiegnięcie do końca Błoń (10km) i dopiero od tego miejsca napieranie, wtedy powinno już być z wiatrem a i profil trasy będzie od tego miejsca sprzyjał. Na pierwszej dyszce na Bulwarach i na Błoniach może być trochę upierdliwego wiatru wiec trzeba to jakoś przepękać i się za prędko nie wystrzelać.
Od Bukowna zrzuciłem 3 kg. Wtedy ważyłem 78,5kg a teraz ok 75-75,5kg.Krzychu M pisze:Ambitnie.To dobrze.
Ile zrzuciłeś wagi od Bukowna jak się widzieliśmy?
To element który mocno wpływa na poprawę formy,masz jeszcze w tej materii duże możliwości.
U mnie niestety waga leci tylko jak biegam +100km/tydz i to najlepiej dwa razy dziennie a to prowadzi do kontuzji.![]()
Ale jestem dobrej myśli,już trzeci tydzień na roztrenowaniu i nie tyję.
Gdzie zazwyczaj powinienem mieć już po takim czasie 4-5kg więcej.![]()
Trzeba ustalić spotkanie forumowiczów przed królewskim.można będzie chwilę pogadać i zrobić
wspólną rozgrzewkę.
Na pewno nie pod samą Areną,bo będzie tyle biegaczy,że się nie znajdziemy.
I wzajemnie. Pomyślnych wiatrów!panucci10 pisze:Glonson jak by tak czasem nie udalo nam sie spotkac przed startem to zycze udanego startu i niech Ci te 1:40 peknie z nawiazkapowodzonka rowniez dla wszystkich startujacych forumowiczow w ta sb
!
Wolałbym się z Tobą nie ścigać bo padłbym pewnie na 5 kaemiekasia41 pisze:coraz więcej tych forumowiczów biegnie w Krakowie, dopiero teraz zorientowałam że Ty Wojtek też, pościgamy się