Wrocław - Park Grabiszyński

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
Hajdi23
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 42 min
Życiówka w maratonie: 3h 27 min 02 s

Nieprzeczytany post

Hej Hej Biegacze :)

Tuż...tuż...jesień i potem zima!! Pogoda za oknem nie zawsze sprzyja bieganiu, dlatego z chęcią się dołączę do kogoś na wybiegi w sobotę/niedzielę (jak będę we Wrocławiu) i na 1-2 mocniejsze treningi w tygodniu! To większa mobilizacja do ruszenia 4 liter z domu:)...Do końca roku mam zaplanowany jeszcze: maraton, półmaraton i dycha...ale później czekają na mnie tylko przygotowania na kwiecień! Więc jeśli ktoś ma na wybiegach średnie tempo około 4:50 na km to z chęcią się dołączę. :) Potrzebuję kopa na przyszły rok!! I wreszcie chcę przebiec połówkę w 1:30!! :) - to takie małe marzenie:P

Pozdrawiam,
Karola :))
PKO
marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Możesz napisać na FB na wrocławskich grupach biegowych, jest ich kilka - w grabiszyńskim sporo osób trenuje, mały minus jest taki że wieczorami nie jest oświetlony - w zamian polecam np. Południowy :)
biegam ultra i w górach :)
Awatar użytkownika
Hajdi23
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

:) Witam,

myślałam o tych grupach, lecz jakoś nie jestem przekonana, aby biegać wśród 30-50 osób na raz:) hehe... wygląda to czasami komicznie, ale oczywiście kibicuje Wszystkim biegaczom! :)

Co do parku Grabiszyńskiego to masz 100% rację, powinien być oświetlony:(. Ja jak wielu biegaczy ubieram buty dopiero po pracy - a tu coraz szybciej robi się ciemno za oknem!! Właśnie myślałam o przeniesieniu się do Parku południowego/bądź w inne miejsce we Wrocławiu!:) - zawsze to będzie dodatkowy dystans w nogach :P

Dzięki i pozdrawiam.

Ps: Życzę samych życiówek wszystkim biegaczom, którzy startują jutro w maratonie we Wrocławiu!! Powodzenia !! :)
marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
Kontakt:

Nieprzeczytany post

hmmm Zajrzyj na FB trenujznami.pl - naprawdę fajna grupa, fajni trenerzy (m.in. Tomek Sobczyk, Mieszko Wiktorski), są wyniki i jest kilka dziewczyn, które też są na dobrej drodze do rozmienienia 1:30 w HM i 40 minut na 10km.
biegam ultra i w górach :)
Awatar użytkownika
Hajdi23
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

:) Dzięki za info!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ