Stadion lekkoatletyczny
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Otwartego wstępu nie ma, ale ludzie sobie radzą.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:46
- Życiówka w maratonie: brak
No to jestem w lekkim szoku. W Bydgoszczy są dwa stadiony(o tylu wiem) z tartanem i wstępem wolnym dla wszystkich w godzinach 7-20 a w Warszawie nie ma nic ?
5km-16:48
10km - 35:46
10km - 35:46
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:36
Dzięki wielkieharlan pisze:Tak na agrykole wstęp wolny, codziennie chyba 7-22.

To już jakaś opcja jest w razie gdyby Skra nie była dostępna.
Napisałem też maila z zapytaniem. Jakby nikt wcześniej nie odpowiedział to dam znać co mi napisali.
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
Wątków nt dostępnych stadionów w W-wie było tu kilka.
Agrykola jest dostępna całodobowo, bo tam jest hotel, i zawsze jakaś brama jest otwarta. Chyba, że jest mecz - wtedy nie można biegać (zwykle w soboty po 11-tej).
Skra jest niedostępna, ale można napisać jakieś tam pismo, zapłacić 10zł/h i korzystać. Wejście wówczas przez halę sportową i "stróżówkę", gdzie trzeba się odhaczyć na liście. Albo w soboty 9.30-211, stadion jest wówczas otwarty ze względu na zajęcia BiegamBoLubię - zapraszamy
.
Otwarty jest też Polonez na Targówku, ale nie wiem, w jakich godzinach. No i jest trochę stadionów szkolnych z bieżnią 200m-333m. Z reguły dostępne.
Ale ogólnie to zgodzę się, że ze stadionami kicha. Nie mówiąc już o zapleczu typu choćby toaleta - brak absolutny.
Agrykola jest dostępna całodobowo, bo tam jest hotel, i zawsze jakaś brama jest otwarta. Chyba, że jest mecz - wtedy nie można biegać (zwykle w soboty po 11-tej).
Skra jest niedostępna, ale można napisać jakieś tam pismo, zapłacić 10zł/h i korzystać. Wejście wówczas przez halę sportową i "stróżówkę", gdzie trzeba się odhaczyć na liście. Albo w soboty 9.30-211, stadion jest wówczas otwarty ze względu na zajęcia BiegamBoLubię - zapraszamy

Otwarty jest też Polonez na Targówku, ale nie wiem, w jakich godzinach. No i jest trochę stadionów szkolnych z bieżnią 200m-333m. Z reguły dostępne.
Ale ogólnie to zgodzę się, że ze stadionami kicha. Nie mówiąc już o zapleczu typu choćby toaleta - brak absolutny.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
- Życiówka w maratonie: 2:49:35
Za regulaminem korzystania z boiska głównego i bieżni WCSM Agrykola:beata pisze: Agrykola jest dostępna całodobowo, bo tam jest hotel, i zawsze jakaś brama jest otwarta.
2.Bieżnia czynna jest w godzinach 7:00 – 22:00
A więc jakieś ograniczenia czasowe jednak są. W nocy zapewne wyłączane jest oświetlenie, a rano to nie wiem. Może po prostu "nie bo nie".
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:30
- Życiówka w maratonie: 3:44:25
A jak ze świętami, też otwarte od 7h do 22h? 
I brama też pewnie w nocy jest zamknięta.

I brama też pewnie w nocy jest zamknięta.
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
A to ciekawe, osobiście biegałam tam przed 7.00, i wiele osób biega na Agrykoli w godzinach porannych i mocno porannych. Po 22-giej nie biegałamharlan pisze:Za regulaminem korzystania z boiska głównego i bieżni WCSM Agrykola:
2.Bieżnia czynna jest w godzinach 7:00 – 22:00
A więc jakieś ograniczenia czasowe jednak są. W nocy zapewne wyłączane jest oświetlenie, a rano to nie wiem. Może po prostu "nie bo nie".

Oświetlenie nie jest wyłączane, bo oświetlenia tam na co dzień nie ma (tzn. jest, ale włączane na imprezy i mecze) - jest jedynie oświetlenie uliczne, miejskie.
Brama hotelowa sądzę, że jest jednak po 22-giej też otwarta. Ale może nie, nie wiem.
W święta Agrykola działa normalnie.Yahoo pisze:A jak ze świętami, też otwarte od 7h do 22h?