Moderator: infernal
Biegnę tysiaka w poniedziałek na Sosikowym terenie.Zobaczymy czy mistrz treningów dobrze mnie rozprowadzi czy teżSkoor pisze:Dobrze, nie brałeś udziału w "korespondencyjnym teście" bo spadłbym z I pozycji![]()
Pewnie sił nie starczy na 3:10,ale takie chciałbym tempo początkowe.Skoor pisze:Krzychu, atakujesz 3:10?
Liczę na Twoje wyczucie tempa.sosik pisze:600 metrów w 1:54 dam radę. Potem Krzychu musi sobie sam poradzić.
Czekamy z niecierpliwością na Twój teścikacer pisze:.... kurcze do tej pory skutecznie opierałem się takiemu testowi ale kusi coraz bardziej
w robocie mam drogomierz....nic tylko wymierzyć dokładny odcinek
THXkatekate pisze:3.08 woooow, gratulacje
w maratonie 3.10
czyli jakoś się sprawdza ta reguła neevle
Dzieki, podejrzewam że jak byś dzisiaj ze mną biegł uzyskał byś podobny czas jak ja! Ostatnio źle pobiegłeś taktycznie i tyle!Krzychu M pisze:Jak dla mnie fantastiko.Nawet się z Tobą nie ścigam.![]()
Brawo!Masz kolejną życiówkę do kolekcji.
A taktyka dobra.Tysiaka leci się PS.
heh, tym razem masz szczescieSkoor pisze:Dobrze, nie brałeś udziału w "korespondencyjnym teście" bo spadłbym z I pozycji![]()
Starczy, starczy! Tylko na końcu odpal rakietyKrzychu M pisze:Pewnie sił nie starczy na 3:10,ale takie chciałbym tempo początkowe.Skoor pisze:Krzychu, atakujesz 3:10?
Poniżej 3:15 będę zadowolony.Będzie to bieg z treningu,na zmęczeniu.
Nie tysiąc teraz najważniejszy.
Krzychu M pisze:Wojtku będzie dobrze.Nic tylko się cieszyć,że nie masz czasu na bieganie przed zawodami.
To samo pisałeś przed Królewskim,Marzanną i Skawiną.
Jak patrzę na Twój dzienniczek to przed każdymi zawodami masz luz bluz i dobrze na tym wychodzisz.
Oczywiście Skawina nie poszła tak jak planowałeś,ale to pogoda zrobiła swoje a nie Twoja forma.
Stawiam,że poprawisz się koło minuty.Tego Ci życzę.
Dzięki! Mam nadzieje że to się sprawdzi Krzychu! Potrzebuje jeszcze dobrej pogody i spróbuje powalczyć!sosik pisze:Trzymam mocno! Powodzenia!